Emma Barremyr

Från Marie, kost- och träningskund online!

Hej vänner ♥

Väldigt ofta får jag mail och fina kommentarer från er läsare som kan lysa upp en hel dag för mig. Ni anar inte hur mycket det betyder och hur tacksam jag är! Men extra glad blir jag ändå när mina kunder delar sina erfarenheter och upplevelser med mig. Att jag med mina små knep kan göra skillnad, det är svårt att förstå, och ibland måste jag nypa mig i armen för att få veta att jag inte drömmer. Som förra veckan – när den här utvärderingen från Marie trillade in i mailkorgen. Jag blev SÅ glad när jag fick läsa om Maries upplevelse av de små förändringarna hon gjort de senaste veckorna! Det är fantastiskt vad bra kost och träning kan göra!

 

Hej Emma!

De senaste veckorna har varit otroligt bra! Förra veckan stack i väg i en väldig fart och var ritkigt tuff men jag klarade det finfint. Mycket tack vare att jag åkte och tränade även om jag kände mig trött, vilket jag gärna skjutit upp tidigare – resultatet blev såklart att jag blev piggare efteråt! Samma med maten, börjar få rutin på att äta med jämna mellanrum och detta påverkar såklart en väldig massa för att hålla både ork och humör uppe.

Jag har lagat mycket mat från dina recept (både häfte och blogg) och mycket varit rikigt gott! Började baka glutenfritt bröd och åt mindre mejeriprodukter och kände hur mycket bättre magen mådde! Tror mitt midjemått beror mycket på att jag inte är uppblåst. Jag har aldrig upplevt det som att jag varit uppblåst fören när jag nu känner att jag inte är det, om du förstår vad jag menar. Jag mår mycket bättre utan att rikigt varit medveten om att jag inte mådde rikigt bra. Något annat märkligt är att jag har exem som kommer och går, hälsocentralen har testat de hundra vanligaste matallergierna utan att finna någon anledning till var det kommer ifrån. När jag började äta enligt dina rekomendationer hade jag ett stort problemområde på magen, efter två veckor var detta nästan helt borta, så var vi bortresta en helg och jag åt mackor till frukost ett par dagar och sedan vanlig pasta till middag, på natten blossade detta upp igen, nu är det åter nästan helt borta.

Angående träningen så har jag lyckats vad jag tänkte, det har blivit roligt att träna igen. Jag har nästan lärt mig övervinna ”orkar inte” tänket. Jag känner mig mycket starkare och jag ser starkare ut. Inte minst magen och ryggen är starkare (min ryggtavla ser grymt mycket starkare ut), sambon säger att jag har en stoltare hållning och jag känner att jag inte blir lika trött av att sitta vid skrivbordet en dag. Antagligen för att jag inte tappar ryggen.

Jag tycker att du, Emma, är en otrolig inspiration. Inte bara som PT som pushar, frågar och förstår utan även i din blogg. Den är hälsosam på det sättet som är hälsa för mig. Lagom av allt, äta gott och må bra, äta rätt och att det inte bara handlar endast om grönsaker utan det som JAG mår bra av. Jätteroliga träningspass du lagt upp för mig som gett effekt och även i detta omåde har jag hittat inspiration från din blogg och kommer fortsätta göra det.

Jag skulle jättegärna vilja köra ett träningsupplägg igen efter årsskiftet om det finns möjlighet till det. Nu åker jag på semester och sedan kommer jul och nyårshetsen, tror det kan vara nyttigt med en kickstart igen därefter. Satsar självklart på att träna tre gånger i veckan hela tiden, vore kul att köra på nu, men att ha något att se fram emot och se vilka resultat man kan nå då.

Tack så väldigt mycket!

Ha det jättebra!

Kram Marie – kost- och träningsupplägg 5 veckor

 

DSC_9582

 

Fick självklart tillåtelse att publicera detta för Marie. Så TACK Marie för att du valde att dela det med oss!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. carro

    Vilken känsla att få den bekräftelsen! 🙂 jag undrar en sak..min systerdotter skulle vilja börja träna på gym, hon har nyss fyllt 15. Grejen är den att hon är 170 cm lång och väger 52 kg. Vi vill inte att hon ska gå ner mer i vikt. Hon blev glutenintolerant då hon va 9 år och gick då ner i vikt sen dess har hon haft svårt för att gå upp i vikt. Har du något tips på vad som kan ges extra så hon inte går ner i vikt utan upp? Tacksam för svar! Du har bästa bloggen!

stats