emmabarremyr

Emma Barremyr

Grötbägare med blåbärskräm

God morgon vänner ♥

Den här veckan skulle dragit igång med full fart igår med en 10-timmarsdag i gymmet, men något skit i magen gjorde att jag fick avboka alla PT-kunder och ligga hemma hela dagen. Illamående och yrsel spökade, men idag är jag bättre igen som tur är och nu packar jag väskan för att åka upp till Torsby på jobb resten av veckan. Ikväll ska jag beta av ett kortpass på fem timmar, imorgon väntar ett 13-timmarspass och sen ett 24-timmarspass torsdag till fredag innan jag tar helg! Det blir dåligt med tid till bloggen, men jag har fixat en del tidsinställda inlägg till er. Höstens intensiva period är nu snart avklarad och det ska bli skönt med en lugn helg sen hemma hos mina föräldrar 🙂

Till frukost laddar jag upp med en härlig grötbägare som varvats med blåbärskräm!

Den mååååste ni testa! 

IMG_4311 IMG_4312 IMG_4317

 

Ingredienser:

 • 1 dl havregryn
 • 1 dl mjölk
 • 1 msk mandelsmör
 • 1 tsk kanel
 • 1 tsk chiafrö
 • 1 nypa salt
 • 1 frusen banan
 • 1 dl blåbär
 • 1 dl silkestou
 • 1 tsk agavesirap

Blanda ihop havregryn, mjölk, mandelsmör, kanel, salt och chiafrö och låt svälla i kylen under natten. På morgonen mixar du ihop banan, silkestofu och blåbar och varvar med gröten. Toppa med lite chiafrö!

S Å  U N D E R B A R ! 

 

Hoppas att ni får en fin tisdag!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda

  Men mmmums vad gott! Den ska jag testa 🙂

  Jag har skickat vidare fem frågor till dig – “Fem för fem” som jag gärna vill läsa dina svar på!
  Önskar dig en fantastisk dag!
  Kram

stats