emmabarremyr

Emma Barremyr

Wellnesshelg på Sahlströmsgården med PT by Emma

Hej vänner ♥

Jag har något riktigt roligt att berätta för er!

31 januari – 1 februari är jag med och arrangerar en wellnesshelgSahlströmsgården i Torsby som ska bli så kul! Äntligen är en ny träningshelg inplanerad och jag hoppas ni är sugna att komma till fantastiska lilla Torsby och uppleva den med mig och Sahlströmsgården 🙂

Information kommer här!

Wellnesshelg2

 

Alla är välkomna!

Fokus under helgen ligger på välmående och vi kommer lägga lite extra krut på löp-/ konditionsträning, men även yoga/ stretch och fysträning ingår. Vi kommer äta gott och hälsosamt, sova i hotellets sköna sängar, lära oss om träningsplanering och skadeförebyggande träning och umgås med andra träningsglada människor.

Det kommer bli en kanonhelg helt enkelt, och jag hoppas att ni är sugna att hänga på!

 

 

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats