Emma Barremyr

Jag behöver din hjälp!

 

Kära läsare ♥

Det är lite förändringar på gång här i bloggen och jag behöver din hjälp!

 

Vilken bild gillar du bäst?

 

IMG_8799 - Kopia IMG_8786 - Kopia IMG_8787 - Kopia IMG_9358 - Kopia IMG_2536DSC_9823IMG_2286

 

Jag vill gärna att bilden ska ge dig en härlig känsla, inspiration och välmående!

 

Så, hit me! Kommentera vilken du gillar bäst så är jag jätteglad!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. emelie

    Jag älskar ju alla bilderna! Men när du får med naturen så som du gör, det ger en så mycket power! Naturen ger en så mycket energi och kraft. Så det tycker jag att du ska rikta dig in på!
    Kram

  2. Karolina

    Nr 6 ger en härlig inspiration till träning, många av de andra bilderna är det mer lugn över, så det beror helt o hållet på vad man vill förmedla. Alla bilderna är fantastiska!

  3. Lina

    Hej!
    Den när du ligger på rygg i gräset mellan fjällen! Så himla vackert, det kan man kalla frihet och lugn på bild!:)

  4. Lovisa Mattisson

    bild fem!!
    den är så härlig att jag själv vill lyfta från marken och åka dit
    (om inte den så den sista)

  5. Malin

    Den liggandes, tittandes upp mot himlen!! Super härlig bild som iallafall jag tycker representerar det du är ute efter 🙂

  6. Susanna

    Bild 1 eller 5 helt klart! 🙂

    Jag har en fråga till dig Emma som är relaterat till magproblem. Under förra hösten åkte jag till London för att arbeta som Au pair. Där drabbades jag av en tarminfektion, sprang på toaletten konstant i 3-4 veckors tid och blev både trött och förlorade vikt. När jag sedan bestämde mig för att flytta hem till Sverige igen i December lugnade magen ned sig lite de 2-3 första månaderna. Sedan i våras har jag dock haft oerhört mycket problem. Jag har reagerat konstigt på alla möjliga matprodukter och det har varit otroligt energikrävande att ständigt ha ont och uppsvullen mage. Jag har diabetes typ 1 sedan 10 år tillbaka och jag tycker att jag lever ett hälsosamt liv där jag tränar och äter för både kropp och själ i jämförelse med andra 20-åringar.
    Jag har iallafall försökt utreda magen hos dietist och vårdcentral sedan i våras och jag har själv valt att utesluta gluten, laktos, lök och andra gasbildande ämnen. Magen mår betydligt bättre, men fortfarande känns det inte okej. Ibland är det stress eller jobbiga tankar som drar ned hela magsystemet trots bra kost.
    Jag upplever att vårdcentral och sjukhus inte tar en på allvar när det kommer till magproblem. De säger att jag förmodligen har IBS, men de vill inte skicka remiss till magspecialist (kostar förmodligen för mycket för dem) och mycket handlar om att jag själv ska hitta mönster i vad jag tål och inte tål. För tillfället känns det hopplöst, vem ska man kontakta egentligen? Ska man höra av sig själv till magspecialist? Jag undrar också om du upplever att läkare ger diagnosen IBS utan att ha kollat upp allt annat? Hur lång tid tog det för dig innan du fick diagnosen?
    Tack på förhand, kram!

  7. Linn

    5:an! Den ger en sån härlig ”inget-kan-stoppa-mig” känsla! Samtidigt som lugnet står skrivet över hela bilden med fjorden och bergstopparna.

stats