Emma Barremyr

Lunch på FIKA

Hej ♥

Mamma är ledig och pappa jobbar kväll vilket innebär att vi haft möjligheten att umgås alla tre under dagen idag. Det händer ju inte alltför ofta om jag säger så. Därför var det extra mysigt att åka ner till byn och äta lunch på nyöppnade (okej alla Torsbybor, det kanske inte är så nytt längre, men jag har inte hunnit testa det innan) caféet och lunchsstället Fika.

Fika har öppnat upp i gamla fritidsgårdens lokaler med en ljus och fräsch inredning och med mycket goda alternativ på menyn. Vi bestämde oss dock för att plocka på oss från den härliga lunchbuffén som stod framme. Buffén bjöd på en underbar och gräddig linssoppa med tomat, fröknäcke, goda sallader, kallskuret, potatis, lax, oliver och en kall sås.

IMG_4167 IMG_4168 IMG_4170 IMG_4175

 

Mätt som en plätt försöker jag nu tagga lite träning!!! Hejaheja 😀

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats