Emma Barremyr

Helpling.se

Hej vänner ♥

Ordning, reda och ett rent och snyggt hem är viktigt för mig – det får mig att må så himla mycket bättre. Och då måste det städas. Städningen tar mycket tid och ofta finns det ju både roligare och viktigare saker att göra. Numera har jag en kille som pendlar och arbetar heltid. Jag själv arbetar mer än heltid, pendlar, reser runt mycket och har ett allmänt pressat schema. Även om jag jobbar en del hemifrån så innebär det inte att jag har tid att springa runt och städa lägenheten så ofta som jag skulle vilja. Vi försöker få till städning en gång i veckan här hemma, men det är inte alltid tiden och orken finns. När jag är färdig med jobbet vill jag helst bara vila, kanske träffa en vän eller ställa mig i köket med bak och matlagning, som är bra mycket roligare.

Alldeles nyligen blev jag presenterad för helpling.se, som är en städfirma online. Jag har vid flertalet tillfällen funderat på det här med städhjälp, hur skönt det skulle vara att faktiskt få hem någon hit som kan ta hand om ”grovgörat” medan jag pysslar med annat, t.ex. bloggen, PT-online, bokföring och liknande saker som tar upp mycket tid. Tänk vad skönt att få komma hem till ett nystädat hem. Att städhjälp bara skulle vara för barnfamiljer känns inte riktigt sant. Jag tror att vi oavsett ålder och livssituation skulle uppskatta att få lite hjälp med städningen och på så vis få tid över till annat, som att träna, träffa en vän, ta en långpromenad eller hitta på något kul med barnen t.ex.

ptbyemma_helpling

Helpling.se är ett helt nytt koncept som erbjuder det unika – genom några klick på hemsidan ger de möjlighet att boka in en spontan engångsstädning av en liten lägenhet, men erbjuder också möjligheten till regelbunden städning av en större villa för den som önskar det. Det bästa av allt är att det inte är speciellt dyrt. Tjänsten kostar 160 kr i timmen efter rutavdraget, vilket känns som ett väldigt rimligt pris att betala. Kunde jag skulle jag boka in en timme på direkten, men nu har inte helpling några städare i Karlstad än tyvärr. De har bara funnits i Sverige i några månader och som tur är exponerar de snabbt och är på väg även hit. Så jag hoppas kunna boka in lite städhjälp lagom till jul och tänkte då också boka tillägg av både fönsterputs, spisrengöring och skåprengöring (olika tillval som finns att göra) då det är sånt jag i stort sett aldrig gör själv.

Om ni också skulle vilja testa denna unika städtjänst kan ni ange koden ptbyemma2014 och då få en timmes gratis städning. Det är bara att klicka på bilden ovan för att gå till Helpling och ta del av erbjudandet (du anger koden när du checkar ut). Därefter kan du luta dig tillbaka och inom kort få njuta av ett rent och städat hem!

Inlägget presenteras i samarbete med helpling.se.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats