Emma Barremyr

En bra tisdagsstart!

God morgon ♥

Nu är det alltså så mörkt om morgnarna att bilderna börjar bli dåliga. Jag kan ju säga att det är hopplöst att få till bra matbilder i mörker, men det lär vi få leva med i ett halvår framöver nu. Haha!

Tisdagen drar igång med en tidig frukost och sen väntar likt igår en dag i gymmet! Det är mycket jobb den här veckan och både måndag och tisdag är fullbokade från morgon till kväll då jag ska upp till Torsby och jobba imorgon och resten av veckan. Jag är dock ledig torsdag och lördag, men då ska jag passa på att träna, umgås med mamma (som också är ledig) samt hälsa på farmor, farfar och morfar. Det är över en månad sen jag var hem och hälsade på mamma och pappa eller jobbade i Torsby och det har varit så skönt att vara hemma i Karlstad (mår bra av en fast punkt och en trygg vardag, vilket jag inte haft de senaste åren). Jag är glad att jag valde att gå ner i tjänst och lägga lite extra krut på mitt företag, för det går bra! Men lite jobb är det kvar uppe i Torsby, så det kommer bli några 12-timmarspass och 24-timmarspass i månaden och nu ser jag fram emot att komma upp och träffa alla igen – både familj, brukare och arbetskompisar!

Men först en dag i gymmet och inför det krävs uppladdning i form av en god frukost i lugn och ro! Det är den bästa starten på dagen jag kan få!

Namnam ♥

IMG_4002 IMG_4005

 

Jordnötsmuffins med äpple och morot, nötlimpa med keso och stekt ägg, apelsin och kaffe!

 

Hoppas att ni startar eran tisdag på ett sätt som får er att må bra!

Fundera på det. Vad får dig att må riktigt bra? Unna dig det!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda Orre

    Jag spenderar mitt tisdagsdygn på jobbet, jobbar som personlig assistent som ofta känns som världens bästa jobb 🙂
    varit hos samma person i 8 år o 10 mån så det blir en speciell relation, lika hemma här som hemma.
    starta dagen med promenad på 30 minuter, jag är för snål att åka buss hit 😉
    Håller tummarna för uppehåll idag så vi tar oss ut en sväng.

    1. Emma

      Ja visst är det ett av världens bästa jobb 😀 Skönt att starta dagen med en morgonpromenad, man vet ju aldrig om man kommer ut liksom, inte här iallafall 🙂

stats