Emma Barremyr

FRUKOSTPORR!

Hej vänner ♥

Det känns som om det blivit mycket hotellfrukost senaste tiden, men jag får inte nog. Hur SKULLE jag kunna få nog av hotellfrukost liksom? Hehe! Jag ÄLSKAR ju frukost, och att plocka ihop flera tallrikar från en buffé med mängder av godsaker är något av det bästa jag vet. Att sen få sitta och mumsa på allt länge i gott sällskap är en bra förmiddagsaktivitet en regnig söndag!

Inatt var mamma och pappa på besök i stan så jag och Pelle passade på att möta upp dem på Stadshotellet där de tillbringat natten för en mysig frukost tillsammans.

Så, ja kära vänner, här har ni söndagens F R U K O S T P O R R !

hotellfrukost16 hotellfrukost19 hotellfrukost23 hotellfrukost22 hotellfrukost21

 

Laktosfri fil med hallon, björnbär, mandlar, hasselnötter, pumpakärnor, riven kokos, solroskärnor, torkad banan, katrinplommon, aprikoser och russin. Glutenfria tekakor, färskost, brieost, keso, prästost, aprikosmarmelad, blåbärsmarmelad, gravad lax, kalkon, skinka, tomat, gurka, paprika, melon, apelsin, vindruvor, ägg och kaffe.

 

Ibland när jag ser bilderna såhär i efterhand undrar jag hur jag får ner all mat i magen? Haha, men det går, och speciellt när jag sitter i över två timmar som idag 😀 Så himla mycket gott och en väldigt bra start på en riktig slapparsöndag!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda Assarsson

    Ser underbart gott ut Emma 🙂
    Å jag kan säga att jag äter som du..många (däribland jag 😉 ) undrar hur jag får plats med allt 😉
    Mat är gott 🙂
    Mat är glädje 🙂
    Mat är energi 🙂
    Energi att vara den glada, pigga tjej jag vill vara 🙂

  2. Mamsen

    Haha och så säger du att jag åt mycket 😉 tror nog att du är i klass med mig med dina portioner! Men tack för att ni kom och umgicks med oss med oss över en god frukost!

  3. Linda Orre

    Jag visste inte att man får äta frukost om man inte bor på hotellet i fråga. Värt att kollas upp för detta ser underbart ut 😛

    1. Ann-Christine Reimer

      Klart du får äta hotellfrukost även om du inte bor där! Men då får man ju betala för den.
      Jag hade som grej ett tag att äta hotellfrukost med kompisar – istället för lunch och middag. Gå utanför boxen så att säga 😉

stats