emmabarremyr

Emma Barremyr

Fredagslunchen!

Hej vänner ♥

Om möjligheten finns så är det ju himla mysigt att möta upp en vän för lunch! Det gjorde jag idag och det kan nog vara en av de sakerna som hamnar högst upp på listan över aktiviteter som ger livskvalitet. Bra vänner alltså, vilken grej! Jag och Bea hade bokat in en hundpromenad i skogen följt av våffellunch med goda tillbehör och efterrätt i form av kärleksmums och te. Aaaaah! Och trots spöregn när jag cyklade hemifrån sprack det faktiskt upp till solsken och blåste sådär härligt friska vindar under promenaden. Fantastiskt!

Lunchen avnjöts sen i Beas härliga uterum med utsikt över den lilla sjön. Vackert och njutningsfullt för både ögon och mage 😀

IMG_4010 IMG_4012 IMG_4014 IMG_4017 IMG_4021

 

Våfflorna gjorde vi på 2 bananer och 3 ägg som stavmixades ihop och stektes i kokosolja i våffelgärnet! Vi åt dem sen med hallonkvarg, blåbär, persimon, mango och jordnötssmör. Avslutade sedan det hela med kärleksmums och te! Verkligen MUMS och perfekt lyxig fredagslunch 😀

Kärleksmumsen är från PT-fias blogg och receptet hittar ni här!

Rekommenderas starkt!

 

Trevlig helg ♥

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lotta

  Toppenrecept de där våfflorna! Testade det i helgen och 8-åringen åt faktiskt två trots att de skiljer sig lite från vanliga (barn är lite petiga ibland ;-)), så det får väl betraktas som godkänt. Mitt våffeljärn har legat oanvänt i evigheter, nu har jag en anledning att dra fram det lite då och då i alla fall 🙂

 2. Sanne

  Hej Emma

  Är på väg tillbaka från anorexia och ska nu äntligen få börja om att träna, har tänkt börja gymma men ta hjälp av en PT. Jag undrar vilka “krav” man kan ställa på en PT när det gäller hjälp med kost och rätt mängd träning? Jag vill inte hamna tillbaka i min sjukdom utan vill ha en sund frisk och vältränad kropp.

  Älskar din blogg och framförallt din jordgubbscheesecake! 😉

  Kram

  1. Emma

   Se till att du hamnar hos en sund och bra PT som faktiskt kan hjälpa dig med en bra kosthållning och rätt träning för dig. Det ska kännas bra för dg och inte få dig att må dåligt! Kul att du gillar bloggen och min cheeescake 😀 Hoppas du hr en fin helg! Kram

 3. Madeleine

  Mums! Jag hade också tänkt göra bananvåfflor i helgen 🙂 Och nu blev jag även intresserad av dedär kärleksmumsen!! Var de goda? 🙂 Tack för alla bra recept du delar med dig av Emma! Nyss testat kokosris <3 Huur gott!

stats