Emma Barremyr

Hej onsdag!

God morgon vänner ♥

Hur mår ni?

Själv mår jag bra, mycket bättre än vad jag gjort på väldigt länge och det gör mig glad. Jag har i stort sett känt mig frisk sen i fredags och det innebär att jag kommer smyga igång med träningen nu igen. Jag har energi 😀 ÄNTLIGEN! Idag är det dessutom åtta veckor sen jag körde ett gympass. ÅTTA VECKOR? Hur är det ens möjligt att det kan ha gått så lång tid? Haha, jag vill inte ens tänka på vilken träningsvärk jag kommer dras med de närmsta veckorna!

Igår kväll och inatt har jag haft lillasyster Lina här på besök (vi hade pojkvänsfritt under kvällen dessutom) och eftersom det var länge sen vi sågs hade vi mycket tid att ta igen. Tack och lov flyttar hon och hennes kille tillbaka till Karlstad om mindre än en månad och då är vi alla systrar samlade i stan igen 🙂 Jag lagade en riktig kalasmiddag och bjöd på stuvade makaroner och hemgjorda köttbullar och sen kröp vi upp i soffan med med två stora tekoppar, tända ljus och fokus på varandra. Så viktig tid ♥

I morse åkte både Lina och Pelle på jobb tidigt och jag har under morgonen tagit det lugnt och njutit av en lång och mysig frukost i soffan. Jag laddar inför en lång arbetsdag i gymmet med mina underbara PT-kunder och ser fram emot en fartfylld dag mer än vad jag gjort på länge!

IMG_3950 IMG_3945

Bovete- och quinoabröd med mosad avokado, örtsalt och stekt ägg, satsuma och kaffe med mjölk!

 

Hoppas att ni får en riktigt härlig onsdag!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellinor

    Vilken mysig kväll och start på denna grå och regniga onsdag. Så länge det inte blir alltför många dagar likt denna så tycker jag faktiskt att det är ganska mysigt. Hösten.

    Nu dags för frukost. Lite vardagslyx med chiapuddning istället för macka så här mitt i veckan 🙂

    Önskar dig en fortsatt fin dag!

    Kram

stats