Emma Barremyr

Morgonpromenad

God morgon ♥

Idag vaknade jag utvilad och pigg för första gången på länge och unnade mig därför en lugn och skön morgonpromenad!

Ute är det så fantastiskt vackert och kylan som biter i mina kinder får mig att känna mig levande! Äntligen känns kroppen redo för rörelse igen!

Tack är tacksam för kroppen och stunden!

morgonpromenad1 morgonpromenad morgonpromenad3 morgonpromenad2

 

För mig är morgonpromenaden bästa starten på dagen! Kroppen vaknar till liv och hjärnan piggas upp. Frisk luft är bra grejer och efter rörelse smakar frukosten extra gott 😀

 

Vad är bästa staren på dagen för er?

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Alexandra

  Härligt det låter, Emma! Bästa starten på dagen är för mig en lång morgonpromenad i naturen med näsandning, gärna längs havet, väl tillbaka hemma igen gör jag ett gäng solhälsningar innan det är frukostdags! <3

 2. linda

  Hej!

  Jag skulle jätte gärna vilja höra din åsikt i en fråga; förra torsdagen så råkade jag ut för muskelbristning i ena benet, hamstrings. Jag gick till en sjukgymnast igår och fick två övningar att göra. Hon sa att jag bör undvika konditionsträning, förutom lättare promenader. Jag har tidigare tränat splittat program (överkropp 3 ggr, ben 1 ggr/v och kondition 2 ggr/v) Hon sa att jag kan fortsätta träna styrketräning för det friska benet så att jag kan behålla styrkan i det. Jag undrar vad du tycker om detta, är det bra att träna det friska benet med styrketräning eller är det dåligt pga att det blir stor muskulär obalans mellan det friska och det svaga benet?
  Tacksam för din åsikt!

  Linda

  1. Emma

   Hej! Jag är ju inte medicinskt utbildad så jag vill inte säga emot din sjukgymnast. Klart du kan träna för att hålla kvar styrkan, men kanske inte satsa på att köra tungt för att lägga på dig mer muskler, då blir det ju inte så bra! Hoppas du blir bra snart! Kram

  1. Emma

   Ja, det ger lite energi 🙂 Härligt med jobb hemifrån, det är riktigt lyxigt faktiskt! Hoppas du hade en fin dag 🙂

 3. FRUKOSTERA

  När jag jobbar så uppskattar jag faktiskt sömn mer än jag någonsin gjort tidigare (eller jo, kanske när jag gick i skolan) 😉

  Min bästa start är att få sova så länge jag vill, tills jag vaknar utan klocka. Sen gå upp till brevlådan och hämta tidningen, fixa frukost och sitta lääänge och bara njuta… Sen kan dagen börja! 😉

  1. Emma

   Jag förstår det! Jag uppskattar också sömnen och prioriterar aldrig bort den, sömnen är viktigast 🙂 Men efter en god natts sömn är det skönt med en promenad och frulle på det 😀 Eller tvärt om, hihi!

  1. Emma

   Morgonjogg är också härligt! Jag längtar så tills jag är helt frisk och kan komma igång och springa igen 😀 Hoppas du fick en underbar dag! Kram

stats