Emma Barremyr

Ekologiskt och miljövänligt städkit

Tjohooo ♥

Fredagsstädar ni hemma hos er?

Det gör inte vi. Men vi torsdagsstädar! Jag gillar att ha hemmet städat och fint till helgen och det är så himla skönt att komma hem på fredag och inte behöva lägga energi på städning. Dessutom ger torsdagsstädningen en känsla av helg redan på torsdagskvällen. Hur skönt är inte det? För det mesta delar vi upp det – jag städer toalett, kök och dammar, medan Pelle får ta dammsugaren och torka golv. Vi har en liten lägenhet, så hjälps vi åt brukar det gå ganska fort!

I veckan kom ett ekologiskt städkit hem till mig från Piggabutiken. Jag har länge gått och tänkt att jag ska investera i ekologiska rengöringsmedel som inte smutsar ner naturen och skadar huden i samband städningen, så det här kittet satt fint!

Igår blev det dock ingen torsdagsstädning eftersom jag var sjuk, men idag mår jag bättre och orkar pyssla här hemma, så nu går jag runt och myser med mina nya rengöringsmedel! Hihi 🙂

IMG_3841 IMG_3844 IMG_3845 IMG_3849

 

Städkittet innehåller handdiskmedel, avfettning- och avkalkningsmedel, allrengöringsmedel, flytande tvättmedel, sköljmedel, golvrengöringsmedel och toalettrengöring och kostar 359:-, men du kan också köpa alla produkter var för dig om du bara önskar testa enskilda produkter.

 

 

Kram / Emma.

 

Inlägget presenteras i samarbete med Piggabutiken.se

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessica

    Jag önskar att jag kunde städa på typ torsdagar eller någon annan dag i veckan för att slippa göra det på helgerna. Men när man går i skolan finns inte tiden och orken på kvällarna då man sitter med en hög läxor att göra 🙁

  2. Marie Andersson

    Vad härligt att du mår bättre idag Emma, dessa förkylningar är inge roliga alls. Jag beställde ju också detta städkit och fick hem det för ett tag sedan. Jag tycker det känns otroligt bra att städa ekologiskt! Hejja oss 🙂

    Hoppas du får en fin helg!
    Kram Marie

stats