emmabarremyr

Emma Barremyr

Löparglädje på bild

Hej vänner ♥

Caroline kom idag förbi med ett USB fullt med bilder från träningshelgen i Idre, ÄNTLIGEN! Över 200 bilder träningsglädje fanns med och här kommer en bildbomb med löparglädje från löpteknik-passet!

DSC_1763 DSC_1774 DSC_1778 DSC_1788 DSC_1801 DSC_1813 DSC_1822 DSC_1849DSC_1779 DSC_1787

 

Foto: Caroline Dahlén

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. tina

  Å jag blir så inspirerad och lockad.
  Tänk att få åka upp till Idre på ett sådant träningskläder.

  Mitt barndomsställe när jag var liten.
  Önskar man kunde vara med fast jag bor 80 mil bort 🙂

  1. Emma

   Det var tjejer med från både Skåne och Lund, så nästa gång kan nog du också hänga på 🙂 Det går om man vill! Idre är verkligen underbart!

 2. Hanna

  Hej Emma!
  Det är så att min kropps vänstersida är mer tränad än högersidan (är vänsterhänt och vänsterfotat, så det kanske inte är speciellt konstigt), men grejen är det att det verkligen syns och känns! Jag ser stor skillnad i t.ex. armar, axlar och rumpa. Jag undrar då om det kan orsaka snedbelastning och vara skadligt för mig vid styrketräning och övningar som t.ex. axelpress, bänkpress, bicepscurl med stång etc.? Bör jag stärka upp min högersida så att jag blir mer jämnstark innan jag kör övningar där båda sidorna är involverade samtidigt? Tacksam för svar!
  Kram

 3. Sara

  Hej Emma!
  Jag skulle vara himla tacksam om du ville skriva och berätta lite om varför det är bra att ta proteinpulver, vad alla de olika innebär (vassle, casein m.m), innehåller det mycket kalorier, när passar det att äta det? Kan man äta det även om man inte tränar och vad blir det isf för effekt?
  Tack på förhand! Älskar dig blogg och jag tipsa alltid om den när någon ber om en seriös och vettig blogg med en bloggerska som ha fötterna på jorden.
  Kram!

  1. Emma

   Hej 😀 Helt ärligt så är jag fel person att fråga om proteinpulver, jag har dålig koll. Själv har jag bara köpt en burk naturellt proteinpulver från holistics (utan socker, tillsatser och sötningsmedel) för att kunna göra fluff (för det är så gott), annars använder jag aldrig proteinpulver till något 🙂

stats