emmabarremyr

Emma Barremyr

Gröna morgonjuicen

God morgon onsdag ♥

Två intensiva dagar med ett pressat schema och deadlines har gjort mig väldigt trött, och efter yogan i måndags kom förkylningen tillbaka som ett brev på posten. Jamen det är väl typiskt! Yogan sätter igång MYCKET cirkulation, och ett tufft fysiskt yogapass var väl kanske dumt att börja med såhär efter förkylningen. Andningsövningar hade nog egentligen varit bäst för mig, men nu var det ju inte det som var syftet med den här klassen och jag ville inte missa fler gånger. Jag tyckte jag kände mig så pigg och kry innan… Ååh, det är lätt att vara efterklok! En lång eftermiddag i gymmet med PT-kunder och full fart igår gjorde inte det hela bättre och när jag kom hem under kvällen däckade jag i soffan som en sten! Jag har sovit länge inatt och passade även på att ta en sovmorgon, så nu känner jag mig utvilad och piggare igen!

Det första jag gjorde när jag vaknade var att pressa en juice och blanda ihop en grön shot på chlorella som jag tog tillsammans med d-vitamin, zink, probotika och järntabletter. Juicen sög jag i mig under tiden som jag har betat av mailen och bloggat lite, och nu efter någon timme är det äntligen dags för frukost!

Slurp och mums 😀 Värsta bästa energikicken!

IMG_3824 IMG_3832 IMG_3836 IMG_3839

1 grönt äpple, 2 nävar bladspenat, 1 lime och 1 bit ingefära!

 

Idag ska jag jobba på ett nytt projekt och även sitta med lite planering inför morgondagen då jag kommer hålla i löpgruppen som jag och Åsa dragit igång. Åsa tjuvstartade redan förra veckan när jag var i Stockholm, och imorgon är det min tur att leda när Åsa är bortrest! Så kul det ska bli 🙂 Jag ska vila allt jag kan idag så att jag förhoppningsvis mår bättre imorgon igen och kan vara med gruppen och springa! Det är skönt att kunna sitta hemma i soffan och jobba, hehe!

 

Hoppas att ni får en fin onsdag!

Stor kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Louise

    Jag skulle vilja inhandla chorella, spirulina eller vetegräs men vet inte vilket pulver jag ska välja! Vilket pulver rekommenderar du?

    1. Emma

      Jag tycker vetegräs är “godast”. Inget är direkt gott, men vetegrässmaken tror jag kanske är lättast att vänja sig vid. Den smakar lite mer hö än alg liksom. Haha! Så ja, jag säga vetegräs 🙂

stats