Emma Barremyr

Hej från Cecilia!

Hej Emma!

Hoppas du mår bra och haft en skön sommar. Nu börjar min semester snart närma sig sitt slut. 1 ynka dag kvar…. Känns vemodigt för det har varit sååå toppenhärligt.

Ang träningen är jag skitnöjd om jag får utrycka mig så! Jag har verkligen rört på mig i sommar. Har nog med något undantag fått till minst 4 pass i veckan hela sommaren. Ibland hemma, ibland på gymmet. Ibland ett kort 20 minuters pass, ibland längre. Och med det är jag så nöjd. Ang maten har jag fuskat en del men inom rimliga gränser. Betydligt bättre kost än tidigare somrar ändå.

Och jag har fått upp ångan och kommer fortsätta så här. Det ger mig sån energi!

Jag vill tacka dig för alla bra och användbara tips jag fått! Dem har hela familjen faktiskt fått använda och alla äter numera gröt med ägg till frukost och riskakor med jordnötssmör till mellis bland annat!

Tack igen massor och din blogg ligger fortfarande bland favoriterna!

Mvh Cecilia

 

Att få mail från gamla PT-kunder och se att mitt jobb faktiskt gör skillnad är fantastiskt! Hos mig finns det ingen som går på diet eller strikta träningsprogram. Jag hjälper människor med balans och livsstilsförändring som är hållbart resten av livet!

Det som är hållbart är det som funkar!

 

IMG_8630 - Kopia

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats