emmabarremyr

Emma Barremyr

Träningshelgen SÖNDAG!

Hej alla grymma läsare ♥

Hoppas att ni har en riktigt härlig helg och njuter av de fantastiska höstdagarna som är just nu. Har ni lika härligt väder i resten av landet som vi har här uppe i fjällen? Luften är frisk, men ändå varm här uppe och det är så himla underbart! Åh, vill inte åka härifrån ♥

Igår kväll bjöds det på en grym trerätters här i stugan igen! Josefine, Sofi, Moa och Ida var kvällens kockar och OJ så mycket gott vi fick att äta 🙂

Förrätt: rödbetor med chevré, pinjenötter och honung

Varmrätt: Sötpotatispuré med älgskavsgryta och lingonsylt

Efterrätt: Gino med vispad grädde

Förrätten och varmrätten avnjöts vid bordet över trevliga samtal och skratt! Efterrätten tog vi med oss till soffan där vi borrade ner våra rumpor och myste till det samtidigt som vi kikade på Atleterna på tv:n.

Åh, vilken mysig kväll!

IMG_3595 IMG_3605 IMG_3606 IMG_3617 IMG_3621

 

Söndag startade precis som fredag och lördag med gröna smoothies och mys i soffan med hela tjejgänget! Därefter ett yoga/ stretchpass och sen frukostbuffé på Värdshuset. Så himla bar start på dagen, jag skulle inte ha något emot att alltid starta mina dagar så, men idag var sista dagen tyvärr!

Efter frukosten sysselsatte vi oss med att packa ihop väskorna och gav oss sedan ut på sista träningspasset på fjället – cirkelfys för löpare! Styrketräningen är en viktig del i prehabträningen för löpare och tjejerna jobbade med grenspecifika övningar i en cirkel i solskenet!

Jag är så stolt över tjejerna som kämpat så bra den här helgen! Alla är så positiva och glada och det har varit så himla kul att få lära känna dessa fina människor! Jag är SÅ TACKSAM, både för att jag fått chansen att träffa så fina människor, men också för att jag har världens roligaste jobb!

TACK!

 

IMG_3629 IMG_3632 IMG_3634 IMG_3636IMG_3643 IMG_3645 IMG_3653

 

Nu har vi precis avslutat helgen med en lunchbuffé på Värdshuset med massa gott! Jag älskar salladsbuffén som alltid finns till lunch där – mums! Det bjöds till och med på efterrätt i form av kladdkaka och citroncheesecake!

Efter lunchen blev det en stor gruppkram innan tjejerna lämnade fjället för sydligare breddgrader – tänk att de åkt ända hit från både Åland, Stockholm, Malmö, Jönköping och Göteborg! Hihi!

Helgen har varit SÅ BRA, trots att jag varit sjuk, men nu ska det bli skönt att komma hem och vila. Jag vaknade tyvärr upp sämre idag igen. Kändes mig ganska okej från förkylningen igår, men borde väl EGENTLIGEN ha vilat och inte bestigit berg och vandrat i flera timmar. Hehe. Nu är jag febrig igen och har fått ont i ena örat, så jag anar öroninflammation. Blir till och vila hela veckan som kommer så att jag blir frisk en gång för alla!

 

Nu ska jag och mamma också packa in oss i bilen och åka hemåt!

Stor kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats