emmabarremyr

Emma Barremyr

Träningshelgen LÖRDAG!

Hej vänner ♥

Vilken fantastisk helg vi har! Idre visar sig verkligen från sin bästa sida och har de senaste dagarna bjudit på underbart väder. Himlen är klarblå och solen värmer ordentligt – det känns nästan som om sommaren är tillbaka om en bortser från de kyliga (med ack så fantastiska) morgnarna!

Jag mår äntligen bättre igen och har njutit riktigt ordentligt av denna fina lördag på fjället! Morgonen började precis som igår med gröna smoothies, en timmes yoga följt av en frukostbuffé på Värdshuset. Därefter packade vi ihop ryggsäckarna för en vandringstur till Städjan.

Det var positiva och pigga tjejer som traskade på (trots träningsvärk från gårdagens pass) och uppe på Städjans topp njöt vi sen av den fantastiska utsikten och lunch i form av hembakt bovetebröd med smör och ost + gulaschsoppa som värmdes upp i trangiaköken.

Alltså MAT ute i naturen med fint sällskap! Det finns inget bättre och godare ♥ Där är min wellnesskänsla på topp!

IMG_3542 IMG_3543 IMG_3544 IMG_3545 IMG_3548 IMG_3551 IMG_3553 IMG_3558 IMG_3560 IMG_3564 IMG_3566 IMG_3567 IMG_3576 IMG_3578 IMG_3588 IMG_3589

 

Tjejerna trivdes bra på fjället och efter lunchen tog vi det lugnt i solen och njöt av fjällets tystnad! MAGISKT! Jag mår så bra att jag ryser vid såna här tillfällen! Åh ♥

Tillbaka i stugan sen blev det fikastund med kaffe/ te och riskakor med jordnötssmör och mangosylt (var tvungen att bjuda på min favorit, hihi).

Kvällsaktiviteterna under fredag och lördag här är matlagning, och igår lagade fyra av tjejerna ihop en trerätters till oss andra! Vilken lyx att få sätta sig vid dukat bord måste jag säga – samtidigt som tjejerna fick en teambuildingsövning. Måltiden bestod av:

Förrätt: räktoast

Varmrätt: kokoskokt råris med ugnsstekt lax

Efterrätt: paleokladdkaka med grädde och hallon

IMG_3508 IMG_3515 IMG_3526 IMG_3533 IMG_3523

 

Nu ser jag fram emot ytterligare en myskväll och trerätters middag med det här härliga tjejgänget! Sista kvällen och oj så fort det gått!

 

Hoppas ni har det bra!

Kram/ Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats