emmabarremyr

Emma Barremyr

Torsdagsstarten inför träningshelgen!

God morgon ♥

Den första känslan när en vaknar och är sjuk är aldrig bra. Hela huvudet kändes tungt och tjockt när min kropp vaknade till liv idag. Trött och mosig. Men jag låg och drog mig länge och kände då hur jag piggnade till. Lite trötta ögon, snuven näsa och dov huvudvärk får jag nog leva med idag, men annars känner jag mig ganska bra! Wiiiieeee 🙂

Jag och mamma har gjort sconesfrukost och druckit kaffe här i tv-soffan! Morgondimman ligger tjock över bergen, men om en ska lita på väderprognosen kommer vi få en fantastisk och solig helg här på fjället, och vad mer kan en önska sig? Allt blir alltid lite bättre med en sol som ger energi 🙂

IMG_3419 IMG_3434 IMG_3436 IMG_3439

Sconesen hittar ni recept på här!

Den röda juicen består av 2 rödbetor, 2 apelsiner, 2 morötter, 1/2 mango och 1 rejäl bit ingefära! Räcker till 2 personer.

 

Nu har vi lite förberedelser framför oss här idag innan tjejerna anländer vid tre-tiden i eftermiddag. Då vankas först en välkomstdrink och lite snacks innan vi ger oss ut på ett pass med löpteknik och löpskolning. Ikväll är det välkomstmiddag på Värdshuset och sen myskväll i stugan för att lära känna varandra lite bättre.

Jag ser SÅ fram emot att få träffa alla tjejer!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats