emmabarremyr

Emma Barremyr

Hej Idre fjäll!

Hej vänner ♥

Sent i eftermiddags landade vi äntligen i stugan på Idre fjäll jag och mamma. Det är sig likt här uppe och jag ryser av att blicka ut på den vackra utsikten! Vinden är stilla, luften ljummen, men frisk, tystnaden är total och jag känner hur lugnet sprider sig inom mig, likt varje gång jag kommer upp hit. Som jag älskar det!

IMG_3409 IMG_3412

 

Under dagen har jag faktiskt piggnat till, tack och lov! Tror Coldzyme gör susen för halsontet är nästan borta så förhoppningsvis vaknar jag utvilad och kry imorgon! Positivt tänkande kan göra under, så det är precis så jag kommer fortsätta att tänka 🙂

Det tog sin tid att handla all mat och innan vi kom från Torsby idag blev klockan ett. Sen vi kom upp hit har vi haft fullt sjå med att packa upp allt (mest mat såklart – vi ska äta SÅÅÅÅ mycket gott den här helgen) och jag har fixat med goodiebagsen – fotat och så! Både PIGGABUTIKEN och IDREFJÄLL är sponsorer till goodiebagen som innehåller massa spännande produkter! Ni ska få se 🙂

Nu ska vi äta lite kvällsmat här och sen blir det en tidig kväll för min del!

 

Hoppas att ni haft en härlig onsdag!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats