Emma Barremyr

Rå bovetegröt med mango och kokos

God morgon onsdag ♥

Två intensiva dagar har betats av och nu ser det lite lugnare ut på jobbfronten resten av veckan. Idag kommer jag lägga allt fokus på planering av träningshelgen i Idre, som ju går av stapeln om inte mindre än tre veckor! Det är inte klokt vad tiden springer iväg, men jag ser verkligen fram emot den här helgen som kommer bli full av träningsglädje, hälsa, välmående, skratt och god mat!

Tänk att jag får jobba med det roligaste jag vet – träning, resor och människor! Jag vaknar varje dag och är tacksam! Och jag är även tacksam för att jag får driva den här bloggen, för att ni ger mig chansen att inspirera och visa er min syn på hälsa! Jag har världens roligaste och bästa jobb helt enkelt 🙂

Nu till dagens frukost som innehöll en underbar bägare med en rå variant av bovetegröt med smak av mango och kokos, varvat med en hallonjordnötskräm!

Den här måste ni testa!!!

img_2837

IMG_2826

 

Ingredienser:

  • 1 dl helt bovete
  • 1/2 banan
  • 1/2 mogen mango
  • 1 msk kokosnötsmousse
  • 1 nypa vaniljpulver
  • 1 nypa salt

Lägg bovete i en skål med vatten och ställ in i kylen över natten. Sjölj den sedan noga och mixa ihop med övriga ingredienser till en krämig gröt. Varva sedan gröten med hallonjordnötskrämen och toppa med granola!

Hallonjordnötskräm: mosa ihop 1-2 dl hallon med en rejäl msk jordnötssmör och en nypa vaniljpulver.

 

IMG_2840

img_2845

 

Tre andra alternativ på rå gröt!

 

Hoppas att ni får en underbar onsdag fina ni ♥

Kram / Emma.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats