emmabarremyr

Emma Barremyr

Morgonkaffet med kardemumma

God morgon solstrålar ♥

Jag har startat min torsdag med morgonträning i ett svettigt gym följt av en underbar frukoststund ute på terassen i morgonsolen. Under sommaren har jag gått och förälskat mig i mitt kära morgonkaffe (vad hände? Jag som aldrig gillat kaffe liksom?). Godast smakar ju kaffe tillsammans med hembakt bröd med massa gott pålägg! Jodå, smörgåsfrukostarna hänger i än. Jag verkar aldrig tröttna, och det nybakta brödet är nu redan slut!

Farmor har lärt mig pudra ner lite kardemumma i kaffebryggaren för att ge kaffet en extra touch! Jag älskar det och om ni inte har prövat, gör det! Kardemummakaffe (med mjölk såklart) är jättegott 🙂

IMG_2720

IMG_2732

IMG_2727

Två skivor rostat sesambröd med keso och ägg/ jordnötssmör och mangosylt.

 

Efter en skön vecka hemma hos mamma och pappa är det nu dags att åka söder över igen (inte så långt dock). Jag börjar med ett dygn hos svärisarna i Sunne och imorgon åker jag och Pelle äntligen hem till lägenheten i Karlstad igen, men bara för helgen. Vi ska på 25-årskalas och sen bara njuta av vårt eget hem för ett tag!

Hoppas ni får en härlig torsdag!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats