Emma Barremyr

På hemmaplan!

God morgon alla fina läsare ♥

Jag är på ”hemmaplan” igen efter en helt fantastisk semester! Jag är så himla glad och tacksam över det fina vädret vi haft, trots att det har varit otroligt varmt och svettigt att vandra i värmen. Men vilka utsikter och vyer vi sett, det har varit magiskt och Norge har verkligen gett mersmak! Jotunheimen ligger inte alls långt bort så förhoppningsvis dröjer det inte alltför länge innan det blir ytterligare en tur  dit!

Igår blev det dock en heldag i bilen då vi reste hemåt igen. Hardangervidda, där vi tillbringade de senaste dagarna ligger längre bort än Jotunheimen tyvärr, men det var absolut värt den extra turen det blev i bilen!

Även hemresan igår var magisk. Solsken, blå himmel och en otroligt vindstilla luft resulterade i spegelblanka fjällsjöar som kan vara något av det vackraste jag sett! Att vara i naturen är hälsa för mig. Det finns inget som är så lugnande, fridfullt och ger så mycket må-bra-känslor som denna fridfulla miljö.

Håller ni inte med mig?

IMG_2597

IMG_2594

IMG_2593

IMG_2591

 

Semestern fortsätter nu ytterligare en vecka och tillbringas då hemma hos mamma och pappa. Det känns som om jag har flängt runt mycket ända sedan jag startade semestern så nu ska det bli skönt att bara vara här i en vecka innan det bär av hemåt till Karlstad igen nästa helg!

 

Har ni semester? Vad gör ni om dagarna? Reser ni eller tar ni det bara lugnt?

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats