Emma Barremyr

Trolltunga

Hej vänner ♥

Jag är så tacksam.

Jag är tacksam för livet. Tacksam för kroppen. Tacksam för att jag är frisk.

Eftersom jag var sjuk i många år är jag så otroligt glad att jag idag är frisk från ätstörningar. Jag är fri och jag har en stark kropp som kan göra det jag vill. Jag äger livet och formar det som jag vill ha det! Om jag hade fortsatt träna sönder och svälta min kropp hade jag aldrig kunna uppleva det jag upplevt de senaste dagarna. Min kropp skulle aldrig klarat den påfrestningen. Jag har bestigit berg för sjutton och vandrat i många timmar. Idag är jag stark, har enorm energi, känner lycka och får göra det jag älskar! Att klara dessa utmaningar gör mig sen ännu starkare och påminner mig om vad härligt det är att leva!

Det kanske låter klyschigt, men vi lever bara en gång och därför är det så otroligt viktigt att vi tar vara på tiden och gör sånt som vi älskar och känner att vi lever av! Vill skicka en stor styrkekram till alla er där ute med ätstörningar och tala om för er att ni måste fortsätta kämpa. Välj den friska vägen till livet och LEV DET ♥

Dagen idag har varit helt magisk, och helt klart en av de bästa vandringsupplevelserna någonsin. Kilimanjaro står såklart högst upp på listan, men efter det kommer Trolltunga. Så otroligt vackert och häftigt! Att stå där ute på ”trolltungan” gav en riktig adrenalinkick som inte riktigt går att förklara. Ni måste åka dit!

Här har ni Trolltunga, en av Norges mest spektakulära fjällformationer!

Så otroligt häftig!

IMG_2484

IMG_2422

IMG_2532

IMG_2544

IMG_2579

 

En mer ingående berättelse om vandringen till Trolltunga och de andra platserna vi varit på kommer när jag är på plats hemma igen! Nu firar vi sista kvällen med en varsin öl, husmanskost på hotellet och sen en tidig kväll i sängen. Idag kommer jag somna med ett extra stort leende på läpparna.

Min kropp är stark och jag klarade det!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malin Rosén

  Din blogg är verkligen en måbra-blogg i allra högsta grad! Har själv varit sjuk i anorexi och kan verkligen känna med dig i din tacksamhet idag. Fast det var inte det som jag skulle kommentera utan tänkte mest på att jag alltid går in på din blogg för att få en liten ”måbra-boost”. Du utstrålar så mycket livsglädje och din livsstil är verkligen harmonisk och hälsosam.

 2. Erika

  Otroligt cool resa ni har gjort! Ser framemot att få läsa om hela sen. Jag och sambon är inne på att göra fjällvandring till nästa år, men vet ännu inte om det blir Sverige eller Norge 😀

  1. Emma

   Faktiskt så var Norge mycket coolare än vad jag tänkt 😀 Men Sverige är också fint. Jag och min sambo gick Kungsleden mellan Nikkaluokta och Abisko för ett par år sen, en upplevelse! Men Norge är mer spektakulärt, högre berg och helt otroligt vackert! Hojta till om du vill ha tips! Kram

stats