Emma Barremyr

Odda

Hej mina fina läsare ♥

Idag har vi kört vidare söderut genom bergen till lilla staden Odda. Odda ligger otroligt vackert vid slutet av Sørfjorden och alldeles i närheten av Skjeggedal, där vandringsturen till Trolltunga utgår ifrån, där vi ska vandra imorgon. Vi bor på hotell de sista två kommande nätterna nu vilket känns otroligt lyxigt efter tre nätter i tält. Dusch, toalett, en skön säng och frukostbuffé är otroligt underskattat kände vi efter att vi kom tillbaka till hotell igår. En del av äventyret är såklart att bo i tält, och det är mysigt på sitt sätt. Laga maten ute, höra ljudet från naturen, krypa ner i sovsäcken, andas frisk luft och bara känna känslan av att vara ute. Jag älskar det! Men tre nätter var alldeles lagom och nu behöver vi inte sätta upp och ta ner tält, försöka hitta en buske att gömma sig bakom för att gå på toa eller diska i en kall fjällbäck. Nu ska vi njuta av hotellfrukost, sköna sängar, goda middagar och varma duschar de sista nätterna!

Och Norge bjuder på lika fantastiskt väder som ni verkar ha hemma i Sverige. Det känns som om vi sitter i en liten by vid Medelhavet för tillfället, det är 28 grader och sol, och från hotellrummet har vi utsikt över den turkosa fjorden. Det är så otroligt vackert!

IMG_2393
Hejdå Jotunheimen!
IMG_2397
Sjön Vinstri
IMG_2412
Utsikt från Hardanger hotell i Odda

 

Nu ska vi leta upp ett ställe som bjuder på gofika för att ladda kolhydratsdepåerna tills imorgon. 8-10 timmars vandring väntar 🙂

 

Hoppas att ni mår bra och njuter av sommaren!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats