Emma Barremyr

Hotellfrukost i Kristiansund

God morgon ♥

Det bästa med att vara på semester måste väl vara hotellfrukosten?

Någon som håller med? Frågar du mig tillhör den iallafall topplistan på semestern och visst blir en lite extra lyxig när det serveras en grym frukost med massa gott? Idag är vi på Thon Hotell i Kristiansund som bjöd på massvis med godsaker. De får stort pluspoäng från mig när Green choice jordnötssmör står på bordet (favoriten hos mig). Utöver det lax i olika former, rökt makrill, färska bär, massa frukt samt gluten- och laktosfria alternativ! Tummen upp 🙂

hotellfrukost5

hotellfrukost2

hotellfrukost4

hotellfrukost3

Bägare med bär och naturell yoghurt toppad med mandel, jordnötter, torkade plommon, torkad papaya, torkad ananas och bananchips. Stekt ägg med baconskiva, honungsmelon, cantaloupemelon, vindruvor, tomat, gurka, morot, sallad, jordnötssmör, glutenfritt rostbröd, brieost, prästost, rökt kalkon, rökt lax, rökt makrill, äggröra, apelsinvatten och kaffe!

 

Nu har vi ätit så det sprutar ur öronen! Tänk vilken tur vi har som får äta så mycket god mat och nära våra kroppar (en stor del av världens befolkning svälter till döds varje dag)! Varje dag är jag också tacksam över att jag lärt mig njuta av den goda maten som står på bordet framför mig. Livet är här och nu, vi vet aldrig vad som händer och jag ska aldrig ägna en endaste stund till att ha ångest över mat. Mat är ju vårt bränsle, det som gör att våra kroppar fungerar och orkar med livet, kom ihåg det!

Mätta och glada beger vi oss nu vidare mot Geiranger!

 

Hoppas att ni får en härlig torsdag!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats