Emma Barremyr

Ekologisk solkräm från Eco Cosmetics

Hej solstrålar ♥

Ni glömmer väl inte att smörja in era vackra kroppar med solkräm nu när sommaren äntligen kommit till oss med sol och värme?

Att bränna sig är farligt och därför är det viktigt att vi smörjer in oss med solskydd för att minimera risken för brännskador (som är starkt kopplade till hudcancer). Själv har jag alltid haft bra pigment, aldrig bränt mig och blir lätt brun. Trots det smörjer jag alltid in mig med solskyddsfaktor 30 nu för tiden, jag vill ändå skydda min kropp mot de farliga strålarna från solen (även här i Sverige).

IMG_1701

IMG_1703

 

Jag använder ekologisk solskyddsfaktor från Eco Cosmetics. Dessa är jag så otroligt nöjd med! Krämen använder jag till ansiktet, den är brunfärgad och ger lite lyster och färg. Sprayen används till kroppen och är i oljeform vilket ger kroppen skimmer på stranden!

Båda rekommenderas starkt!

 

Var rädd om huden mina vänner, solen är farlig och stark och därför är det viktigt att vi smörjer in oss (ÄVEN om vi inte bränner oss). Skydda alltid din kropp mot de farliga UV-strålarna!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats