Emma Barremyr

Älskade Idre

God morgon ♥

Alltså Idre fjäll, så otroligt vackert!

Vi njuter verkligen här uppe. Mellan jobbvarven med målning och ihopskruvning av nya möbler njuter vi av den vackra omgivningen, tittar på renar, tränar, äter gott, fikar lite, solar och vilar ögonen på utsikten! Aaaaaah, livet på en pinne ♥

Och det blir fint i stugan, RIKTIGT fint! Snart är den redo för uthyrning och är det någon där ute som vill hyra stugan för ett rabatterat pris via oss är det bara att höra av sig. Kanske en fjälltur senare i sommar eller i höst? En skidvecka i vinter? Vandringsmöjligheterna är fantastiska här nu och under hösten, likaså MTB, löpning, rullskidor, golf, ridning, sol, bad och annat skoj och roliga aktiviteter även för barn (kika in här om du är sugen på att läsa mer om vad som finns att göra)! En aktiv semester sommar, höst som vinter! Kombinera det med en otroligt vacker omgivning och det behövs inte mycket mer! Här finns plats för 11 personer (+1) i vår stuga 🙂

IMG_1692
Utsikt från balkongen!
idre60
Jag fikar mitt i målningen!

IMG_1705

IMG_1723

IMG_1717

 

Igår åkte grillen fram igen. Vi köpte lokalt producerat fläskkött från butiken i byn som vi åt tillsammans med en ny variant färskpotatissallad med parmesan- och olivdressning. Till det en fetaostsallad med massa oliver! Mums 😀

 

IMG_1715

IMG_1725

IMG_1733

 

Idag ska vi ut på en vandringstur till Städjan jag och Pelle! Vi hörs senare 

Hoppas att ni får en härlig tisdag!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Tina

  HahA renarna går på varandan.
  Älskar idre. Vatt där massor av gånger på sommaren
  Vad kostar det att hyra er stuga på sommaren.
  antar det är en ganska så stor stuga så det kanske blir dyrt för två pers.

  Ha de bra 🙂

  1. Emma

   Ja visst är de roliga 🙂 Att hyra på sommaren är inte så dyrt och absolut inte på lågsäsong. Sen beror det ju lite på hur länge ni vill hyra stugan och så, men runt 2000-4000 kanske!

 2. Mari

  Blir så otroligt avis när jag ser dessa bilder, fjällen. Som jag älskar det! Frihet liksom. Åre är mitt paradis här på jorden, älskar stället… Har ni haft stuga i Idre länge ?
  Hur mycket kostar det att hyra stugan?

  1. Emma

   Ja fjället är underbart! Jag har faktiskt aldrig varit i Åre, men kan tänka mig att det är underbart där också 🙂 Stugan kostar väldigt olika beroende på när du vill hyra den, högsäsong, lågsäsong, vinter, sommar, en helg eller hel vecka osv… Är du intresserad kan du kasta iväg ett mail med ev. datum så kan du få en mer exakt summa 🙂 Vi har haft stuga där uppe sen -98!

 3. Carin

  Åh! När jag läste ditt inlägg om undre häromdagen blev jag alldeles kär. Vi var till Idre några somrar när jag var liten. Idre har satt sig i mitt hjärta på nåt vis, sommar-Idre. Än så länge är vår son för liten att förstå men jag vill gärna att han ska uppleva det jag gjorde. Du får gärna maila mig prisuppgifter för en helg eller så i er stuga. Jag längtar efter lugnet och tystnaden <3 Kram och tack för din härliga blogg

stats