emmabarremyr

Emma Barremyr

Några rader från Ellen

Hej vänner ♥

Ellen har varit min PT-kund i två omgångar och under våren kom hon tillbaka för att lära sig om mer styrketräning. Hon ville bygga muskler och få inspiration till gymmet! Efter tio veckor hade Ellen uppnått fantastiska resultat, men den största förändringen hade skett mentalt, och jag blir alltid lika lyrisk av att se framgångarna hos mina PT-kunder! Jag har ett så fantastiskt roligt jobb som jag ÄLSKAR!

Här är några rader från Ellen:

“Jag valde den här gången att köra 10 veckors träning med Emma för att komma igång med träningen ordentligt och målet var att öka i muskelmassa. Och vilka resultat det blev! Passen med Emma är intensiva, jobbiga och man är alldeles spyfärdig – men dock så underbara! Hon fick mig att tro på mig själv och vad hälsa verkligen är egentligen. Jag har hittat mig själv och min passion inom träningen och vad jag verkligen vill. Det finns en glädje hos Emma som sprider sig som fort man kommer i hennes närhet, vilket såklart gör träningen fylld utav positivitet och härligt motiverande peppning som gör att man orkar det där lilla extra som man annars frenetiskt försöker leta efter! Strävan efter målet blir tydligare och roligare. Det är tack vare Emma som jag gjort dessa fantastiska resultat både psykiskt och fysiskt. Hon har fått mig att inse att jag verkligen älskar och brinner för träning!”

ellen

Hela Ellen strålade efter den här perioden! Fettprocenten hade minskat, muskelmassan ökat, hållningen hade förbättrats, konditionen hade förbättrats markant och ja, bilderna talar ju för sig! Visst är det häftigt vad som kan hända på ynka 10 veckor?

Du är grym Ellen, och tack för att du delar din resa med oss ♥

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Emma

      Tack! Men all cred till Ellen, det är hon som kämpat! Det är så roligt att se framgångarna hos mina kunder 🙂

    1. Emma

      Använder det då och då 🙂 Har inte testat alla smaker, men gillar nog choklad mest 🙂 Allt med choklad är gott!

stats