emmabarremyr

Emma Barremyr

Helgen från @emmabarremyr

God morgon vänner ♥

Det börjar bli standard med instagrambilder från helgen på måndagsmorgnarna här på bloggen nu. Gillar ni det? Bloggen får ju numera vila på helgerna, men min instagram hålls för det mesta uppdaterad med bilder på mat och sånt trevligt som ni gillar 🙂

Om förra helgen var en riktig skithelg, har den här helgen varit raka motsatsen. SÅ BRA! Jag har njutit och mått så himla gott tillsammans med min älskling och våra vänner. Det har varit sån där viktig tid som det varit alldeles för lite av på senaste tiden, så att ta igen lite har gjort gott för själen. Det har blivit lite väl mycket mat ute, och lite för mycket frestelser, men det har varit en bra helg trots alls och vi har ätit mycket gott 🙂

Fredagen ägnades åt lunch, shopping och glassfika med vänner på stan följt av en hemmakväll med god mat, serie och massa choklad (en hel Paradisask lyckades vi klämma i oss – jag skyller på lingonveckan, hihi).

helg13
Till lunch åt vi libanesisk buffé med så mycket gott och dessutom ett underbart efterrättsbord 😀
helg15
Paradischoklad till fredagsmys och morgonpromenad längs vackra älven i Karlstad <3

Lördagen började med en morgonpromenad följt av en mysfrukost i soffan. Det är standard på helgerna nu och det bästa sättet att starta dagen på. Ingen stress, frukost i soffan, kramar och några avsnitt av One Three Hill innan dagen drar igång!

eftermiddagen mötte vi upp några vänner för picknick längs älven där vi satt i solen och åt jordgubbspaj och kikade på Stadsloppet som gick av stapeln! Det var trettiofemårsjubileum och vissa firade med att springa två varv (alltså en halvmara). Hade jag kunnat springa på asfalt hade jag också varit med. Oj, så roligt det ser ut (men jag får hålla mig till skogen, där jag kan vara skadefri).

Kvällen fortsatte med middag ute på stan med vännerna och sedan kortspel, choklad, popcorn och skratt på balkongen i solnedgången! Jag gick och la mig med ett lyckorus i kroppen. Tacksamhet.

helg17

Söndagen började liksom lördagen med en härlig och helt magisk morgonpromenad längs en spegelblank älv i en stilla stad. Söndagsmorgnar är väldigt lugna och det är så härligt att se kontrasterna mellan helg och vardag.

Sconesfrukost framför serie, ett benpass på gymmet och sol på balkongen med en bok hela eftermiddagen! Underbart!

Söndagen avslutades sedan med en roadtripp till Värmskogs café med våra vänner där vi åt världens godaste räkmackor till kvällsfika! Stort plus i kanten att de serverade gluten- och laktosfria alternativ!

helg20
Bananscones till frukost och världens största räkmacka till kvällis! Yummieee 🙂

 

Hur har eran helg varit?

Har ni ätit något gott? Tränat något kul? Fått kärlek? Gett kärlek? (av dig själv eller någon annan) 🙂

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofia

  Åh, Värmskogs räksmörgåsar! Var där förra helgen och åt 🙂 Stadsloppet avverkades på lördagen, det var riktigt tufft, men häftigt att ha gjort! (Tror förresten att det var 35:e Stadsloppet som gick av stapeln i år) 😀 Fin helg!

  1. Emma

   Ja de var ju helt underbart goda 😀 Och du har rätt med stadsloppet, vet inte vart jag fick 20 år ifrån, haha 😀 Tack för notisen! Såg dig komma springandes också och hejade! Du var grym 😀

 2. Sofie

  Låter superhärligt 🙂 Själv har jag också haft det väldigt bra. Jag har varit nere med ett par kompisar i Göteborg och vi har bara tagit dagarna som de kommit och njutit av varandras sällskap.
  Du får ha en fin vecka! kram

 3. Ellinor

  Vilken underbar helg! Så fylld av kärlek, fina vänner och god mat.
  Även jag har njutet av en fin helg i kärlekens tecken. Tillsammans med goda vänner har vi firat en annan vän på hennes bröllopsdag – så fantastiskt fint. Därutöver har vi njutit av strålande vackert sommarväder, svenska jordgubbar, havets vågor och varandras sällskap <3
  Önskar dig en fin start på denna vecka nu!
  Kram

stats