emmabarremyr

Emma Barremyr

Dåliga dagar!

God morgon vänner ♥

Hur mår ni? Hur har eran helg varit? Berätta! Uppdatera mig!

Om jag bortser från fredag kväll och söndag har min helg varit en riktig skithelg. Jag har jobbat så otroligt mycket (över 100 timmar betades av veckan som gick – för mycket, jag vet), plus att det är mycket annat som händer i mitt liv just nu. Bland annat har jag fått veta att jag inte kommer kunna jobba kvar på gymmet där jag är p.g.a. att det blivit sålt till en annan gymkedja som inte accepterar att jag hyr in mig som egen företagare. Tankarna går just nu åt olika håll och inom mig bär jag en stress då jag har tankarna på en stor omstrukturering av företaget. Jag vet vad jag vill, men ibland blir det så mycket på samma gång att jag inte riktigt vet vad jag vill alls, och allt jobbade har gjort att jag inte riktigt haft tid att tänka. I fredags bröt jag ihop både en och två gånger. Jag grät en flod, torkade tårar, kramades och tog emot kärlek från familjen. Vi åt mat, pratade om allt annat än jobb, åt mammas jordgubbstårta och satt ute en hel kväll i den ljumma sommarluften och bara njöt. Tacksamhet. Lördagen var bara en dålig dag eftersom jag inte riktigt hunnit återhämta mig från fredagens bryt och jag längtade mest hem alla tolv timmar på jobbet. Igår mådde jag mycket bättre igen och vi hade en fantastisk söndag på jobbet då vi åkte hem till en i personalen, åt mat, solade och badade hela dagen! De bra dagarna på det jobbet kan vara riktigt bra 🙂

Men hörrni! Ibland behöver vi bryta ihop lite. Gråta en skvätt och komma igen. Det är okej. Alla har dåliga dagar och livet är inte perfekt för jämnan. Vi behöver få ut det vi bär inom oss för att kunna se klarare och hitta lösningar. Vi behöver få omfamnas och tänka på annat.

Idag ska det bli så otroligt skönt att få komma hem till mitt eget, hem till min älskling, hem till en lugn vecka där jag får tid till att samla tankarna och andas. Jag ska lyssna på hjärtat som visar mig vägen. Jag vet att det kommer bli bra.

Här kommer några bilder från helgen 🙂

10449015_478506638948857_1237664927_n

 

1. Grilltallrik med kött, potatissallad, ugnsstekt potatis, päron, brieost och sallad.

2. Mammas jordgubbstårta med grädde, jordgubbar och choklad.

 

10424457_1418186311801077_95378110_n

 

1. Lördagslunch på jobbet i form av makrillsallad med spenat, sötpotatis, tomat, paprika, nektarin, avokado och keso.

2. Kvällspromenad hem från jobbet.

 

10449036_295860187256858_190539014_n

 

1. Söndagsfrulle ute i solen gjorde gott för själen –  ägglatte och riskakor med avokado, skinka och keso.

2. Söndagsjobb med sol och bad blev ett bra avslut på arbetsveckan!

 

Senare idag kommer jag presentera vinnaren av menskoppen (inte hunnit utse en vinnare än), så håll utkik alla ni som tävlat!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ellinor

  Vad är det man brukar säga, “det är bara att bryta ihop och komma igen”. För att fortsätta med klyschorna så kan jag också tillägga att “allting löser sig”.
  Allt detta vet du givetvis redan, men visst är det tufft när allting kommer på en och samma gång och man är oförmögen att kontrollera det som sker runt omkring.
  Hoppas att denna vecka blir lugnare så att du får tid till att samla både tankar och energi <3
  Kram

 2. Erika

  Vad trist att du inte får vara kvar på gymmet som inhyrd. Tråkigt att allt fler bara vill ha anställda PT´s 🙁
  Men vet du vad jag tror? Att du säkert kommer komma på något som i slutändan visar sig vara ännu bättre än nu! Stor kram till dig!

stats