Emma Barremyr

Morgonträning och uppladdning

God morgon alla underbara läsare ♥

Nationaldagen innebär att det är helgdag och då börjar jag inte jobba förrän 9.30. Flera vilodagar den här veckan gör att det spritter i kroppen och därför startar jag dagen med morgongym innan jobbet! Ett benpass står på schemat – benträning med fokus på löpstyrka!

Och innan träning är det viktigt att ladda med energi. Den viktigaste laddningen vid morgonträning är egentligen kvällen innan, och gårdagens uppladdning bestod utav lax, keso och massa potatis (jag vet inte vad som hänt med mig – jag har hatat potatis i hela mitt liv, men nu ÄLSKAR jag det och kan sitta och äta bara potatis, haha – under kan ske). Min ”innan-träning-frukost” idag består av overnight oats med chokladblåbärsfluff gjord på det här proteinpulvret <– (klick) + en Ojidrink. På jobbet sen blir det riskakor med ost och ägglatte som påfyllning.

IMG_0969

IMG_0968

Overnight oatsen är gjorda på 1 dl mjölk, 1 dl havregryn, 1 msk hackade linfrön och en nypa salt som fått svälla ihop under natten..

Recept på fluffet hittar du här <– (klick).

 

Idag jobbar jag bara dagen och har sen kvällen ledig. Min lediga kväll kommer tillbringas med familjen i kombination med god mat och mycket kärlek. Påfyllning av energi på alla sätt och vis helt enkelt!

 

Hoppas att ni får en härlig nationaldag mina vänner ♥

Kram / Emma

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie

    Vart finns dessa green coffee att köpa? Såg de när jag var på yasuragi tidigare i år och har sen dess sett det på lite olika hälsobloggar men de verkar inte finnas på vanliga livsmedelsbutiker?
    Kram<3

  2. Originalet

    Alltså mums!! Och jag håller helt med dig, har gått från att inte gilla potatis till att ha det till allt. Så gott med kokta potatisar, dill och kokosolja på. Mmmm…

stats