Emma Barremyr

Galen vecka!

God morgon ♥

Igår klockan 12.00 släppte jag platserna till träningshelgen på Idre fjäll. Det tog TRE MINUTER så var platserna fyllda! Tre minuter alltså! Så otroligt roligt att det fanns så stort intresse och att ni var så många som ville hänga på. Tyvärr fanns det ju bara åtta platser så det var en del som inte fick följa med den här gången. Men jag lovar – om det här blir lyckat kommer det garanterat att komma fler gånger!

Nu har jag en ganska galen vecka framför mig med mycket jobb! Idag ska jag åka till Karlstad över dagen för att köra PT-kunder i gymmet under eftermiddagen och ikväll kör jag och Åsa tredje passet i Mondaychallenge! Vad fort veckorna går – sen är det bara ett pass kvar innan vi avslutar det här roliga samarbetet! Jag åker tillbaka till Torsby igen ikväll, och tidigt imorgon åker jag och mamma till Norge. För en månad sen var vi där och hjälpte en tjej med ätstörningar och nu ska vi dit igen i några dagar för uppföljning. På torsdag åker vi hem igen och sen till helgen väntar jobb både fredag, lördag och söndag här uppe i Torsby. Långa pass som vanligt!

Bloggen kommer tyvärr bli lite lidande den här veckan eftersom det är så mycket annat. Jag har dock tidsinställt lite inlägg, så helt utan läsning blir ni inte iallafall. Men ni förstår säkert varför och nästa vecka kommer jag vara tillbaka som vanligt igen 🙂

Måndagen börjar med en härlig frukost ute på terassen hos mamma och pappa! Riskakor med ost, skinka och avokado + en ägglatte till det!

IMG_0950

IMG_0948

IMG_0951

 

Slurp!

 

Hoppas att ni får en fantastisk måndag!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Em

    Hej! Det verkar som dina frukostar är så mycket mindre nu, från 2 portioner havregrynsgröt till två riskakor :O

    1. Emma

      Om du kollar lite mer noga så är det inte bara riskakor 🙂 på riskakorna ligget 1/2 avokado, flera skivor ost och skinka. Ägglatten är dessutom gjord på 1 ägg, 1 msk kokosolja och kaffe. Innan frukosten drack jag även en grön drink på 1 citron, ingefära, 1 msk olivolja och 1 msk algpulver 🙂 2 dl havregryn kanske känns mycket, men det är inte så energirikt som fett. Kalorimässigt är det nog mycket mer i den här frukosten 🙂

stats