emmabarremyr

Emma Barremyr

Positiva tankar!

God morgon solstrålar ♥

Jag vaknar av att torsdagen knackar på dörren, och jag slänger upp dörren och tar emot den med öppna armar!

När jag vaknar försöker jag att omge mig med positiva tankar som jag sen kan ta med mig under dagen. Positiva tankar och affirmationer har stark påverkan på oss och genom att börja dagen med positivt tänkande kan vi förändra en hel dag.

Idag är en bra dag. Jag känner mig glad och lugn inombords. Jag ska ta hand om mig själv som om jag vore min egen bästa vän, och jag ska vara den bästa versionen av mig själv

Att ha dåliga dagar hör till livet och det är inte varje dag en känner för att öppna upp armarna, välkomna dagen och tänka positivt. Och det är okej, men kom ihåg att positiva tankar är starkare än negativa. Känner du att det är en jobbig dag. Tillåt dig själv att vara deppig och ledsen, men försök ändå hitta något positivt att klamra dig fast vid. Hjärnan och hjärtat kommer lyssna till det, jag lovar!

IMG_8787 (2)

 

Ha en fantastisk torsdag alla underbara läsare!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mari

    Oh, underbara du. Detta är så viktigt. Och ja, ställer man in sig på att dagen ska bli bra, då blir den med största säkerhet det också. Jag brukar alltid säga till mig själv när jag vakna, “det här blir en bra dag och jag ska göra allt för att den ska bli så bra som möjligt”…. Kramar till dig

stats