emmabarremyr

Emma Barremyr

En strålande start!

God morgon vänner ♥

Det här med att starta dagen med en promenad. DET är en bra start på dagen!

Världen är så vacker.

En stad som vaknar till liv. En sol som strålar. Blommor som blommar. Grönska. Fågelkvitter. Och en frisk vind som får mig att känna mig levande.

Morgonpromenaden var inte en sån där promenad med power, det är det sällan för mig. Min morgonpromenad är wellness. En stund jag får för mig själv. Jag kan tänka klart, se lösningar, stressa ner och andas. Alla intryck runtomkring mig får mig att hamna i nuet och jag känner mig tacksam för det mesta. Livet pågår. Här och nu ♥

Jag älskar rörelsen, energin och glädjen som min morgonpromenad ger mig!

Är du trött på morgonen? Testa att gå ut en runda. Låt vinden få nya dig i kinden, sug in några djupa andetag och ladda mentalt för den kommande dagen! Det är värt att gå upp några minuter tidigare för att få den lilla stunden på morgonen. Jag lovar!

promenad

promenad2

promenad4

promenad3

promenad6

promenad7

 

Morgonpromenad, frukost framför One three hill med älsklingen och nu förmiddagsjobb framför datorn! Jag älskar mina rutiner och jag är så tacksam för att jag lärt mig känna så mycket uppskattning en enkel vardag. Helger är fantastiska, men veckodagarna är ju en del av livet de med. Ta vara på dem och hitta rutiner som ni mår bra av och som passar er!

Som sagt, först förmiddagsjobb framför datorn och sen en eftermiddag med grymma PT-kunder i gymmet!

HEJ FANTASTISKA TISDAG!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ellinor

  Jag kan inte annat än att hålla med dig, en morgonpromenad i solen är verkligen en underbar start på dagen. Mina tidigare så efterlängtade och väl invanda morgonpromenader har sedan något år tillbaka bytts ut mot morgongym, inte helt fel det heller förvisso men jag kan sakna det där lugnet och den friska luften. Sagt och gjort, idag begav jag mig iväg på en timslång runda innan jobbet och det var magiskt. Alldeles lugnt och stilla i staden, frisk luft och en strålande vacker morgonsol. Underbart <3

 2. Linda Assarsson

  Det är de små sakerna i livet som man ska uppskatta och njuta av..ta tillvara på dem 🙂
  Jag älskar att springa på morgonen och sen mysa med frukost länge.. 🙂

 3. Marja - Baka Sockerfritt

  Vilken härlig text! Jag har blivit dålig på morgonpromenader sedan jag började jobba heltid. Älskar att se det ljusa i vardagsstunder och värdera dom högt 🙂 jag är nog något av en rutinmänniska!

stats