emmabarremyr

Emma Barremyr

Mondaychallenge

Gokväll vänner ♥

Jag har precis kommit hem från en grymt härlig och rolig kväll med mondaychallenge-tjejerna!

12 fantastiska tjejer kämpade på kvällens löppass med mig som ledare och vilken energikick det gav mig! Det är roligt att springa, men det är ännu roligare att springa i grupp när man kan peppa varandra. Jag hade kul och det tror jag även tjejerna hade! Om inte annat gick de hem glada och svettiga efter ett väl genomfört pass! Grymt 😀

monday-challenge

Såhär glada och starka var tjejerna efter passet!

Syftet med dagens träning var som jag nämnde tidigare att jobba med löptekniken och göra tjejerna till bättre och starkare löpare. Efter en uppvärmningsjogg gick vi igenom löpteknik och jobbade med löpskolningsövningar innan vi avslutade med ett gäng intervaller och stretch. En timme som swischade förbi i rasande fart och nu tror jag vi alla sover gott inatt 🙂 Nästa vecka är det Åsa som leder passet igen och då blir det fokus på överkropp och starka armar!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats