emmabarremyr

Emma Barremyr

Fredagsfrukost

God morgon solstrålar ♥

Hur mår ni?

Här hemma hos mig är fredagsfeelingen på topp! Jag ska beta av mailen och mina PT-onlinekunder nu under förmiddagen och sen ta en tidig helg. Jag tänkte att det vore bra med en extra lång helg nu eftersom jag ska jobba två helger på raken sen! Fast jag ska inte klaga, det här är ju faktiskt tredje helgen på raken som jag är ledig och dessutom jag kommer få tillbringa den med världens bästa pojkvän och fina vänner som jag älskar ♥ Och jag har egentligen inte mycket planerat mer än att jag ska njuta, (förhoppningsvis av fint väder) bara vara och ta dagarna som de kommer! Vi får se vad det blir 🙂

Fredagen börjar iallafall med frukost i form av blåbärskesoyoghurt med min smarriga granola med mandel, kanel och kardemumma + en ägglatte (klicka för recept).

img_0843

IMG_0842

 

Blåbärskesoyoghurt = blanda ihop naturell yoghurt, keso, Barabär blåbär och en nypa vaniljpulver. Toppa med granola, mullbär och torkade tranbär!

Mummmmmms 🙂

 

IMG_0841

img_0840

 

Hoppas ni får en fin fredag mina fina läsare ♥

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats