Emma Barremyr

Maria Åkerbegs schampo och balsam

Hej vänner ♥

Solen steker och himlen är blå här i Karlstad, galet underbart! Men nu sitter ju jag inne och jobbar idag och det kryper en himla massa mer i benen med fint väder utanför fönstret måste jag säga! Och som TUR är har jag varit ute en sväng 🙂 En skön cykeltur till gymmet och ett svettigt pass för bröst, axlar, triceps och mage blev det – så himla gött!

Nu har jag fått i mig lunchen och precis tagit mig en dusch innan jag ska fortsätta med dagens jobb. Ett avbrott mitt på dagen sådär är himla skönt och nu känner både huvudet och kroppen sig redo för några timmar till framför datorn!

Men ni, det jag egentligen gick in här för att göra var ju för att ge er ett litet tips!

Ni som läst min blogg ett tag vet att jag är ett stort fan av Maria Åkerbergs produkter. Det är ansiktsprodukter, smink, bodylotion, handkräm, läppbalsam, hårspray osv…

Och nu har jag även införskaffat mig schampo och balsam från Maria Åkerberg som jag fullkomligt älskar! Vissa ekologiska hud- och hårvårdsprodukter luktar verkligen ”hälsokost”, men dessa två har en riktigt fräsch doft som jag är otroligt nöjd med! Håret blir rent, mjukt och lättkammat!

Rekommenderas!

IMG_0853

 

Hair and body schampo lemongrass innehåller eterisk olja från citrongräs, som ökar blodcirkulationen, verkar renande och fuktbindande på hårbotten som är extra bra för torrt hår. Det är ett milt schampo och en fräsch duschgel. De milda, rengörande ingredienserna från kokosolja och majs tillåter huden att behålla sin naturliga, skyddande syramantel.

Hair conditioner energy är ett vårdande balsam som fungerar på både obehandlat och behandlat hår. Det är en dryg produkt som gör håret lättkammat. Rosmarin, lavendel, citrongräs och enbär ger en frisk doft.

 

IMG_0851

 

Kram / Emma.

Inlägget innehåller sponsrade produkter.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Jag har också använt dessa produkter ett tag nu. Jag har samma sorts hud och magproblem som dig, antar att det hör ihop. Maria Åkerbergs schampo och balsam är de som har fungerat bäst på mina hudproblem 🙂 Men till min fråga, jag köpte produkterna när jag var i Stockholm och nu hittar jag dem inte i Västerås, där jag bor. Vet du någon hemsida som säljer produkterna eller någon kedja?

  2. Sofie

    Jag använder mig av Maria Åkerbergs schampo och balsam också. Håret blir jättelent och fint, och dessutom luktar det supergott 😀

stats