emmabarremyr

Emma Barremyr

Monday-challenge

God morgon ♥

Igår drog jag och Åsa igång vårt måndagsprojekt – Monday-challenge med 16 träningsglada och grymma tjejer som kämpade på med ett tufft pass för mage, rumpa och lår! Solen sken och vi fick typ det bästa vädret vi kunde tänka oss! Vilket jobb alltså – få vara ute i naturen, träffa fantastiska tjejer, peppa dem och se träningsglädjen! Vi älskar det, båda två 😀

Passet var upplagt i två block. Första blocket fick ben, rumpa och konditionen jobba i 4 övningar som varvades utan vila i 24 minuter! Block två bestod sen av en hel hög med magövningar som avslut!

mondaychallenge1

mondaychallenge3

mondaychallenge4

mondaychallenge5

mondaychallenge2

mondaychallenge8

mondaychallenge10

 

En riktigt bra och rolig start på veckan blev det!

Idag fortsätter veckan med egen träning i form av ett löppass följt av en hel del PT-onlinejobb under förmiddagen. I eftermiddag ska jag till sjukgymnasten för behandling av vadmuskeln och massage i nacken igen innan jag avslutar dagen i gymmet med PT-kunder!

Hoppas att ni får en härlig tisdag!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sigrid

    Hej Emma! Jag springer regelbundet men nu på sistone har jag plötsligt fått ont i smalbenen när jag hoppar eller springer. Vet inte om det kan bero på sättet jag springer på eller att jag till vardags har converse med väldigt tunn sula som ger stötar i skelettet (har jag hört.)? Jag har ibland skippat att knyta upp converseskorna och har därför satt på mig skorna slarvigt och gått mycket på tå för att inte vika ner hälarna på skorna, vet inte om det beror på det för mina löparskor är nog ändå ett rätt så bra märke och kostade en del, tänkte att du kanske vet? Jag kanske lägger tyngden fel när jag springer?

  2. Linda Assarsson

    Måste bara tipsa om galet goda frallor jag bakade med det päronmos jag fick inspiration till från din blogg för ett tag sen!
    Recept på min blogg idag 🙂
    Lättbakat, nyttigt å såå gott 🙂

stats