emmabarremyr

Emma Barremyr

The healthy box

Hej ♥

Att få hem en box full med hälsoprodukter en gång i månaden är en liten trend som går. Jag tycker att det är ett roligt sätt att få upp ögonen för nya produkter som en kanske inte testat, alternativt få hem lite favoriter från hälsohyllan!

Nu har det kommit en ny box – The healthy box som jag fick äran att få ett smakprov på! Första boxen innehöll lite smått och gott och dessutom en tidning som jag idag kunde gotta mig med till frukosten! Plus i kanten 🙂

IMG_0789

IMG_0791

IMG_0793

 

Läs mer om The healthy box här om du är sugen på att testa eller börja prenumerera!

 

Kram / Emma.

Inlägget innehåller sponsrade produkter.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats