Emma Barremyr

ÖNSKERUBRIK – 10 saker ni inte visste om mig

Hej vänner ♥

Jag känner att jag delar med mig mycket av mig själv just nu. Först mig själv som liten och nu kommer en lista med 10 saker som ni inte visste om mig. Jag bjuder på det!

Håll i er nu!

  1. Jag sover alltid med öronproppar. När jag var ute på mina långresor och delade rum med andra började jag använda öronproppar och har sedan dess varit beroende av den tystnad som öronpropparna ger. Jag är också lättstörd i sömnen vilket kan ha med saken att göra!
  2. Jag är tondöv, men ÄLSKAR att sjunga. Detta har såklart min sambo JÄTTEKUL åt, haha 🙂
  3. Jag har extremt dåligt ansiktsminne. Jag kan prata med en person vid ett tillfälle och sedan vid ett annat totalt glömt bort vem personen är för att jag inte känner igen honom/ henne.
  4. Jag har överlag väldigt dåligt minne och är ofta tankspridd och går i min egen värld!
  5. När jag var liten var det äckligaste jag visste i matväg potatis, oboy och ost. Smaklökarna mognar med åldern och idag älskar jag både potatis och ost, kanske inte oboy, men allt som har med CHOKLAD att göra iallafall 🙂
  6. Jag är väldigt lik min pappa – både till utseende och till sättet.
  7. Jag tycker ridning ser så fantastiskt ut, men jag är rädd för hästar och har i stort sett alltid varit!
  8. Jag är också höjdrädd, men har utmanat mig både till att klättra i berg, hoppa fallskärm, bungyjump o.s.v. ändå.
  9. Jag är en riktig banantjej och om jag fick välja att bara äta en frukt resten av mitt liv skulle jag välja banan.
  10. Jag drömmer om ett hus på landet med en egen trädgård full av blommor, bärbuskar, fruktträd, grönsaksland, växthus och egna djur!

 

pappa och jag

Här är en bild på mig och min pappa. Visst är vi ganska lika? 🙂

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. MM

    Läst din blogg ett tag men aldrig kommenterat. Har använt många av dina recept på bröd/kakor och tycker de är super! Men lägger alltid till nån tsk fiberhusk då jag tycker det gör susen för konsistensen. Tusen tack för all inpiration!

  2. Petra

    Vad skönt att se att man inte är ensam som sover med öronproppar. Det är så skönt att plugga in öronpropparna djupt i öronen när man gå och lägger sig och verkligen höra hur omvärlden stängs ute. Sover själv jämt med öronproppar då jag har svårt att somna med störande ljud om kring mig och sover väldigt lätt. Vaknar av minsta lilla ljud om jag inte har propparna på mig.
    Har du något bra tips på öronproppar att sova med? De vanliga gula som jag har får jag ibland lite ont av.

  3. Johanna - Träning, Hälsa & Vardag

    Ja ni var minsann väldigt lika! Jag sover också jämt med öronproppar, fast det började jag med när jag börja jobba natt och skulle sova på dagen sen. Gillar tystnaden dom ger! Minnet känner jag också igen mig på, haha. Jag glömmer massor och kan verkligen åka runt i min egna lilla värld 🙂 Kul med sån här fakta! 😀

stats