Emma Barremyr

Mot Norge och tre frukostfavoriter!

God morgon ♥

Idag tar jag med mig min mamma och åker till Norge. Hon jobbar i vanliga fall på ett behandlingshem där borta, och det är dit vi ska idag och där vi kommer vara ett par dagar framöver. Eftersom jag har erfarenhet av att leva med samt ta mig ur en ätstörning hoppas jag under några dagar kunna inspirera en person till att vilja välja ett friskare liv! Det kommer bli tufft, men spännande!

Jag går av mitt pass som personlig assistent nu klockan sju. För att få så mycket sömn som möjligt sparar jag frukosten till bilen och där blir det inget charmigare än smörgåsar och ägglatte – GOTT!!! Men jag ska ge er lite roligare inspiration än så 🙂

Här kommer tre frukostfavoriter som ni måste testa:

Chokladbollsröra med carob

IMG_5332

Världens godaste frukostbägare

IMG_9566

Tropisk smoothie

Och för att inte göra er läslösa har jag såklart fixat tidsinställda inlägg för resten av veckan! Några önskerubriker blandat med lite andra rubriker kommer upp! Nästa vecka kommer jag vara tillbaka som vanligt igen, så håll ställningarna här på bloggen så länge är ni snälla 🙂

Hoppas ni en får fantastisk onsdag mina vänner!

Kram till er ♥ / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Julia

  allt ser så himla gott ut!

  jag undrar, hur många magpass bör man köra per vecka för att få platt mage? Kan man träna magen mer/mindre varje dag?

  Är det någon speciell mat som hjälper till att hålla just magen i form, något man bör undvika?

  Mvh Julia

 2. Linda Assarsson

  Alltså..den där chokladbollsröran..låter ju hur gott som helst!!!!!!
  Jag älskar choklad så jag får se till att testa den snaaaaaart!!! 🙂

  Ha en bra dag fina Emma!

stats