Emma Barremyr

En måndagskram

Hej alla underbara läsare ♥

Jag vill börja måndagen med att ge er alla en stor KRAM. En stor och varm kram för att ni är så fina människor. En kram för att ni är inne här och läser, peppar och sprider glädje. En kram för alla fina kommentarer. En kram för att ni är grymma!

du är fantastisk

Jag sitter framför dataskärmen varje dag producerar inlägg och för mig känns det så otroligt overkligt att det bakom skärmen finns tusentals läsare varje dag, som jag hjälper och inspirerar bara genom att vara mig själv och förmedla mina tankar om hälsa. Min dröm har länge varit att få hjälpa andra att må bättre och det är därför jag jobbar som personlig tränare och hälsocoach. Det gör jag nu. Men att jag även skulle kunna få andra att må bättre med hjälp av en blogg känns så otroligt stort!

Jag vill därför tacka er! Tacka för att ni läser, tar er tid att kommentera och maila. Alla era ord betyder så otroligt mycket för mig och jag hoppas att vi kan fortsätta vara grymma och utvecklas tillsammans här på PT by Emma ♥ Just DU är fantastisk och jag är så otroligt glad att ha DIG som min läsare!

När jag öppnade inkorgen igår låg ett så fantastiskt fint mail från en läsare och väntade på mig, och känslomänniska som jag är började jag storgråta! Återigen fick jag ett långt, fint mail där en tjej berättade om hur jag med hjälp av bloggen räddat henne från ätstörningsträsket. Jag blev glad över att läsa hur hon kämpat, glad över att läsa hur bra hon mår idag, glad över att få vara en del av det. Mailet avslutades med de här fina orden som jag vill dela med er:

Jag står på egna ben idag och ÄLSKAR min kropp, mig själv och livet. Jag ska försöka KROSSA på SM i sommar och livet är förjävla fint. Vad jag vill med detta mail är att du ska ta åt dig. Snälla, ta åt dig. Du är så himla bra”

TACK!

Och jag vill tala om för er hur BRA NI ÄR 

du är bra

 

Krama er själva från mig nu!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Tack själv Emma för din fina personlighet som formar denna underbara blogg och att vi får möjlighet att ta del av din vardag, motivation och glädje! Du gör världen vacker, glöm aldrig det! Kram

  2. Linn

    KRAAAAM tillbaka fina du!
    ”Vi” hade inte varit här om det inte vore för dig! Eller hur?
    Faktiskt är det ju så, med internet är det så lätt att snabbt klicka bort det vi inte vill se men bevisligen är vi många som vill se DIG och då möts av en jättehärlig tjej! Tack!

  3. jenny

    Men du är så himla bra, bara ÄLSKAR när man läser inlägg efter inlägg och bara blir klokare, mer inspirerad och peppad utan att få en enda klump magen av ”fy vad jag är dålig” som många andra bloggare kan ge. Älskar att fler och fler förmedlar den ”rätta” bilden av hälsa och försöker få bort utseendefokuset. Det behöver jag och alla andra i denna värld. TACK

  4. Mio

    Jag tycker att den ödmjukhet och snällhet du verkar ha som person lyser igenom bloggen, en av många orsaker till att din blogg är så fin!

stats