emmabarremyr

Emma Barremyr

Fantastiska fredag!

Hej finisar ♥

Hoppas att ni haft en fin fredag och fått en härlig start på helgen! Idre har under veckan bjudit på strålande väder, men idag har det varit helt magiskt och känslan är obeskrivbar! Dagen har varit njutning rakt igenom – njutning i form av både mat, skidåkning och väder! Åh ♥

Frukosten serverades idag halv åtta tillsammans med hela tjocka familjen! Sist vi åt frukost tillsammans var på julafton och jag älskar verkligen de här få stunderna då vi alla är samlade kring matbordet. Mycket tacksamhet till dem! Uppladdning för dagen med en rejäl skidåkarfrukost i form av gröt och smörgåsar och vi var sedan redo för en dag i backen!

idre39

I Idre finns nordens brantaste, pist – CHOCKEN, och den gav sig både Pelle och Martin ned för under förmiddagen. Vi andra stod vid “stupkanten” (lite så det känns, den är galet brant och bara för avancerade åkare) och tittade på. Jag var faktiskt på väg att ge mig ut jag också, men killen som åkte ut innan mig ramlade och tumlade sedan ner i ett moln av snö, då ångrade jag mig. Jag nöjer mig med de vanliga svarta backarna 🙂

Hela dagen har tillbringats ute och det är först nu som vi trillat in för dusch och bastubad innan vi ska iväg på filébuffe på Värdshuset ikväll. Sex timmars utförsåkning med avbrott för fika i toppstugan och grillunch i skidbacken! Idag serverades korv med bröden som jag bakade förra veckan. Det blev succé, så himla goda och jag kan rekommendera er att testa med en härligt köttrik korv!

idre38 idre43

Efter några sista åk i backen gav jag, mamma och Pelle oss ut i längdspåret och idag kände jag mig galet stark! Veckans träning har verkligen gett resultat och idag kändes backarna som tidigare varit jobbiga mycket lättare och jag klarade att trycka ifrån och jobba upp för hela backarna! Tekniken satt fint och pulsen kändes också bra! Solen strålade och endorfinerna sprutade! Det blev 13 helt fantastiska km och hade jag inte haft tidsbrist hade jag gärna åkt ett varv till!

idre44

Nu blir det som sagt dusch och bastu innan vi ska njuta av en härlig middagsbuffé som jag sett fram emot hela veckan! Vi var på samma buffé förra året och det serverades mat i toppklass och därför valde vi att gå dit i år igen 🙂

Vill önska er en underbar fredagskväll mina vänner!

Stor kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Oj vilka underbara dagar ni ser ut att ha haft! Var har ni bott nu när ni varit i idre? Något du kan rekommendera? 🙂

    1. Emma

      Mamma och pappa har en stuga för 11 personer mitt i backen som jag kan rekommendera. Hyr du dessutom via oss (istället för Idre fjäll) får du ett bättre pris. Vi fick en sen avbokning på påskveckan och hyr därför ut den extra billigt under påsklovet eller bara påskhelgen. Något du skulle vara intresserad av? 🙂

stats