Emma Barremyr

En onsdag i Idre

Hej fina ♥

Kroppen är så slut! Så trött, medan själen är energifylld av frisk luft och massa rörelse från de senaste dagarna! Jag älskar den här tröttheten i kroppen som gör att jag sover så gott om nätterna, som ger mig avslappning mentalt och som värmer mitt hjärta! Att få använda kroppen till det den är till för – rörelse och aktivitet utomhus i den friska fjälluften är så underbart ♥

 

idre34

 

Idag var den -10 grader i morse när jag vaknade. Minusgrader på nätterna och några plus på dagarna skapar fantastiska förutsättningar för fina backar – underlaget är helt otroligt bra och vi njuter! Det blev hela fyra timmar i slalombacken (med en snabbisfika inkluderat) innan det blev dags för gröt och smörgåslunch! Mamma hade kokat ihop en stor portion risgrynsgröt som smakade helt fantastiskt då vi kom hem hungriga som vargar efter förmiddagen i backen!

 

idre36

 

Efter lunchen drog jag ut i längdspåret. Det blev fjället runt och 9 svettiga kilometer. Spåren var urkassa och jag hade dåligt fäste vilket inte gav de bästa förutsättningarna för en skön tur. Dessutom glömmer jag för varje år bort hur jäkla jobbigt spåret ”fjället runt” faktiskt är. Backarna suger musten ur en och pulsen får kämpa på rejält. Heja! Jag lyckades ändå peppa mig själv och gav mig int bara för att det kändes tungt – då kämpade jag lite hårdare och kom sedan tillbaka nöjd, glad, svettig och go till bastubad och middag.

Nu är jag så trött att ögonen går i kors och jag längtar till sängen! Min älskling är dock på väg och kommer om någon timme så jag måste nog försöka hålla mig vaken ett tag till. Vill ju ha lite pussar och kramar innan jag somnar! Hihi 🙂

Hoppas att ni mår bra!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karin

    Låter som du har det toppen, fint väder, träning i naturen, god mat, kärlek… <3 Fortätt njut!!! Kram

stats