Hej vänner ♥
Mums, pannkakor passar till både frukost, lunch, middag och mellanmål och kan varieras i all oändlighet! Jag älskar det 🙂
Idag blev det en tropisk plättvariant med kokoshallonchiapudding till lunch som mättade mitt i allt PT-onlinejobb!
Slurpfilibabba! Jotack!
Ingredienser:
- 1 ecobanan
- 1/2 mango
- 1 msk passionsfruktspulver
- 2 ägg
- 1 tsk fiberhusk
Stavmixa ihop alla ingredienser utom fiberhusk – det strör du i allra sist. Stek små plättar i kokosolja och varva sedan med kokoshallonchiapudding och toppa med hallon och riven kokos.
Kokoshallonchiapudding: blanda ihop 1/2 dl kokosgrädde (det tjocka i kokosmjölken), 1 dl mosade hallon, 1 msk chiafrö, 1 krm vaniljpulver och låt svälla i 10 minuter.
Kram / Emma.
Mums! Ser som vanligt fantastiskt gott ut!
Men idag (precis som de flesta andra dagar) blir det våfflor 😉
Hoppas att du får en fin dag.
Kram
Visst kan plättar/pannkakor varieras massor, och det är ju så lättgjorda och goda 🙂 Ditt jobb låter riktigt roligt och givande!