Emma Barremyr

#bravalnyavanor

God morgon vänner ♥

Vad roligt att ni var flera stycken som ville hänga på burpeeutmaningen! HÄRLIGT JOBBAT TJEJER! Berätta nu – hur går det för er? Hur många har ni fått ihop? Vi måste peppa varandra! Jag siktar på att ha gjort 400 innan morgondagen är slut för att ta de sista på söndag!

Men kom ihåg! Alla gör efter sina egna förutsättningar och är du ovan och bara får ihop 300 är det bättre än inga alls, alla som försöker är grymma! Jag hejar på er!

Nu till en annan utmaning, nämligen #bravalnyavanor som Vevve drog igång förra lördagen. Jag hann inte riktigt med i starten, men har börjat så smått de senaste dagarna med det ljumma citronvattnet, följt av en grön smoothie. Utmaningen håller på i fyra veckor och varje vecka har ett nytt fokusområde. Den här veckan var det som sagt varmt citronvatten, morgonmeditation, grön drink och naturliga sötningsmedel som låg i fokus. Morgonmeditationen har det väl blivit sådär med, det blev en morgonpromenad idag istället för att få komma ut lite – yogan tar jag senare i eftermiddag! Imorgon går vi in på andra veckan på utmaningen och då kommer fokus vara smidiga mellanmål, som jag hoppas kunna dela lite tips om!

Är du också sugen att haka på? Läs mer om utmaningen här <– (klick) och gå med i Facebookgruppen för att inspireras och och knyta kontakter med härliga tjejer!

Tillbaka från morgonpromenaden blev det en härligt grön och krämig smoothie! Mums 🙂

IMG_9762

 

Ingredienser:

  • 1 näve frusen spenat
  • 1 frusen banan
  • 1/2 apelsin
  • 1/2 blodgrapefrukt
  • 1/2 lime
  • 1/2 – 1 tsk chlorella
  • 1 tsk baobab
  • 1 msk jordnötssmör
  • 1 tsk chiafrö

Pressa apelsin, grapefrukt och lime i en citruspress och mixa sedan ihop med övriga ingredienser till en krämig smoothie!

 

IMG_9759

 

En smörgås med ostägg blev det också för extra energi och nu är jag redo för fredag som bjuder på förmiddagsjobb med PT-online och sedan en eftermiddag med min älskling! Vi ska semelfika (åt inga semlor på semeldagen), storhandla och åka en sväng till Ikea och XXL innan vi kör fredagsmys här hemma i lugnet!

Hoppas ni får en fin fredag!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats