Emma Barremyr

Q for skin

Hej ♥

Jag kan inte påstå att jag haft någon problemhy direkt, men i hela mitt liv har jag varit otroligt torr och ofta fått små ”plitor” som inte velat gå bort. När kontaktallergin tog fart trasades min hud sönder tack vare svåra eksem och utslag! Detta drogs jag med under en lång tid.

Som jag skrivit tidigare är jag så otroligt glad att jag i höstas hittade Q for skin. Via Piggabutiken gjorde jag en Q-hudanalys och fick då hjälp med en behandlingsplan som passade mig och min hud och hårbotten. På bara några veckor fick jag fantastiska resultat – torrheten försvann och min hud är nu bättre än vad den någonsin har varit!

Tidigare har jag troligtvis haft fettbrist (trots att jag äter mycket fett – men fettet bör komma från lättupptagliga omega-3 fettsyror) i huden och även om jag smort in mig med de mest feta krämerna/oljorna har det inte hjälpt eftersom fettet behöver komma från insidan – och utsidan. Havtornskapslarna (som jag skrivit om tidigare) och min underbara suppressing cream gör huden mjuk och spänstig och i dagsläget kan jag inte tänka mig att leva utan dem!

Q for skin

 

Jag har aldrig varit mycket för smink egentligen, men i dagsläget, sen jag började med Q for skins produkter, trivs jag mer än vad jag någonsin gjort utan smink! Huden känns frisk, vacker och naturligt fräsch!

 

IMG_6396

 

Idag är jag stolt ambassadör för Q for skin som jobbar med resultatinriktad hudvård och naturliga råvaror som har en hög halt av nyttiga fettsyror som balanserar kroppen på både insidan och utsidan! De jobbar utifrån ett helhetsperspektiv vilket gör det hela mer realistiskt och trovärdigt! För att underhålla och behålla normal och frisk hud, innehåller Q for Skins produkter viktiga fettsyror och antioxidanter som ger huden lyster och fräschör, optimerar fett- och fuktbalansen och kan lugna huden efter sol och rakning. Dessutom har de en naturlig antiage-effekt.

 

Hur mår din hud? Tänker du på att huden faktiskt äter från insidan också?

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Hej Emma,

    Jag har själv testat Q for skins schampo och även svartvinbärskapslarna. Gillar schampot väldigt mkt, och det känns som att min hårbotten gillar det också. Använde nog kapslarna för kort tid för att märka ngn direkt skillnad.

    Har atopiska eksem, vilket är rätt så besvärligt. Men nu har jag då beställt ett helt kit med produkter från Q for skin, och hoppas att de ska hjälpa. Har på senare tid fått mer problem med eksemen.

    Jag har dock en fundering kring den där Suppressing Cream som du skrev om. Har du även använt den i ansiktet? Har läst nånstans att man kan använda deras Repair Creme på hela kroppen. Bara en fundering.

    /Sandra

  2. Katrina

    Tack vare dig har jag börjat med svartvinbärskapslarna för att sedan övergå till havtornkapslarna 🙂 använder även supressing cream och jag är SÅ nöjd!

    1. Emma

      Vad kul att de funkar så bra för dig med och att du är nöjd 🙂 Jag älskar också de produkterna!

  3. Karin

    Du har jätte fin hy Emma, så fräsch och strålande! Du behöver inte smink för att dölja något eller göra den slätare för den är redan slät och fin. Du är en naturlig skönhet! Jag är intresserad av att prova Q for skins produkter, de verkar himla bra. Jag använder nu Dior fuktighetskräm och den är bra men jag behöver så mycket, känns som huden bara suger åt sig av den, tänker att den kanske inte ger huden allt den behöver och att det är därför huden suger åt sig så mycket av den… Ja sen är det som du skriver, det vi äter påverkar hud, hår mm. Funderat på att börja äta omega-kapslar men inte kommit till skott… Det är så intressant detta med hudvård, hälsa, hur allt hänger ihop, skulle kunna skriva en roman, haha… 😉 Önskar dig en jätte bra helg! Kram

    1. Emma

      Tack snälla Karin! Kan verkligen rekommendera Q for skin, min hud är en helt annan nu efter att jag börjat med deras produkter. Och ska du testa omega 3 – då ska du verkligen testa havtornskapslarna 🙂

stats