Emma Barremyr

Hej fredag!

God morgon ♥

Hur mår ni? 

Efter många tidsinställda inlägg den här veckan känns det som om jag tappat kontakten med er lite och jag har inte hunnit med era kommentarer och mail. Jag läser varenda en/ ett, men har inte hunnit svara. Kanske hinner jag ikapp, kanske inte! I helgen kommer jag behöva vila, stänga av och njuta! Jag har flängt fram och tillbaka mycket senaste veckan och behöver tid för avkoppling i lugn, ro!

Vad behöver du?

Det är roligt att ni är så många som är med och tävlar i tävlingen också! Jag kommer slumpa en vinnare, men önskar SÅ mycket att jag kunde ge er alla vinsten – för ni är alla värda den! Åh, så svårt! Vinnaren dras på söndag och presenteras på måndag!

Idag har jag vaknat upp på jobbet! Jag har nu gjort mitt sista långpass för den här månaden och går av klockan åtta idag, men går då direkt på personalmöte innan jag åker tillbaka hem till stan och firar helg!

Som tåggodis har jag sedan gjort en dubbel sats av den här goda äppelpajsbakelsen som ni ser nedan (bilden är dock gammal)!

Mums ♥

img_3010_516cfd2fe087c32ee16b2966

 

Testa den! Recept hittar ni här!

 

Önskar er en fin fredag!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. louise

    Jag tänkte på en sak: Kan man frysa in dem? om man gör ett par? Alltså jag måste alltid ha mellis med till skolan och så och tänkte att man kanske kan göra såna att ta med? eller om du har något annat tips på något man kan baka som håller hänge för att sedan ta med och ha som mellanmål 🙂 KRAM DU ÄR SÅ BRA

    1. Emma

      Ja men absolut kan du frysa 🙂 jag tänkte göra en sats och ta med till idre nästa vecka – perfekt i skidbacken 🙂 kram fina

  2. Nicole

    Hej Emma!

    Jag är en trogen följare av din blogg och inspireras av dina inlägg. Du har en sådan härlig energi och inställning. Tyvärr är det någonting som saknas hos många tränings- och fitnessbloggare idag. Jag hittade ett superbra inslag om ortorexi som jag tror väldigt många skulle må bra av att se. Hoppas att du väljer att lyfta fram det här inslaget för att jag tycker att det är ett viktigt och väldigt aktuellt ämne. Kunskapen om ortorexi måste bli mycket mycket bättre. Kram på dig!

    http://www.ur.se/Produkter/181215-En-bok-en-forfattare-Ortorexi

    1. Emma

      Tack fina! Vad glad jag blir av att höra att jag uppfattas på det viset! Jag vill sprida sunda budskap och få andra att må bättre, slippa hetsen!

      Ska absolut uppmärksamma detta inslag! Tack för tipset!

      Kram

  3. Linda Assarsson

    Måste testa äppelpajsbakelsen, den ser fantastisk ut 🙂
    Efter inspiration av dig gav jag mig på ett kvällsbak igår!
    Laborerade fram en typ av kokosfrallor..jag tycker att de blev fantastiska 🙂
    Bilder och recept finns på min blogg om någon är nybakt-sugen..vem är inte det 😉
    Såå härligt att inspireras av dig Emma 🙂

    Ha en fin fredag!

    Kram Linda

stats