Emma Barremyr

Länkkärlek – e-kokböcker

Hej vänner ♥

Två grymma tjejer har nyligen släppt e-kokböcker och jag skulle därför vilja sprida lite länk-kärlek genom att tipsa om deras böcker som de lagt ner tid och energi på att göra för att få dela recepten med er på ett enkelt sätt! Hoppas ni blir lika inspirerade som mig!

Fanny har nyligen släppt sin andra e-kokbok. Den innehåller 44 sidor med smarriga, hälsosamma recept! 3 kapitel, ett helt veganskt och de andra två med riktlinjer för veganska alternativ. Den innehåller både mat och smarriga bakverk! Jag har testat många av Fannys goda recept och ser fram emot att testa den omtalade vegetariska lasagnen som finns i boken!

Skärmavbild-2014-03-06-kl.-17.25.51

Här hittar du Fannys e-kokbok!

Maja har gjort ett e-magasin där hon på 41 sidor har samlat hennes absoluta favoritrecept på sockerfria bakverk! Hon är expert på goda, hälsosamma bakverk och jag har själv testat flera av hennes mästerverk som hon lagt upp på bloggen. En av mina favoriter är bland annat hennes goda semlor!

namnlas22-tiltshift_52fa7fb788e59d77c8a3a8bd

Här hittar du Majas e-magasin!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats