Emma Barremyr

Blogger bootcamp 2014

God morgon ♥

Måndagar innebär alltid mycket datajobb för mig. Mailen ska betas av efter helgen, och även mina grymma PT-onlinekunder ska betas av! Och jag gillar mina måndagar, speciellt förmiddagarna. Idag började jag dagen med en morgonpromenad i soluppgången och har nu suttit i soffan med Pelle och ätit frukost, betat av lite mail och PT-onlinejobb. En riktigt skön start på dagen och veckan i en lugn och skön atmosfär!

Helgen har varit helt fantastisk! Jag har fått träffa så många underbara bloggare, och även flera av er fina bloggläsare. Det är verkligen så roligt när ni kommer fram och hejar på mig, ger mig en kram och en chans att lära känna er, fortsätt med det!

Fredagskvällen tillbringades med en kär vän från PT-utbildningen, en vän som kommit att bli en av mina bästa vänner, fina Madeleine ♥ Vi lagade massa god mat, kramades, pratade ikapp förlorad tid, åt chokladtäckta mullbär och raw glass, bollade spirituella tankar och flummande – precis så som vi vill vara.

Lördagen började med fjärilar i magen när jag mötte upp Fanny för att gå mot KTH-hallen och dagens event. Första och enda ”träningspasset” för mig under dagen var löpteknik och intervaller med Malin Ewerlöf som tog ut mig totalt. Grymt! Resten av dagen hade jag inspirerande föreläsningar inbokade, vilket nog var bra för efter lunch började magen bråka med mig och göra ont. Jag hade nog inte orkat delta i fler pass. Sista passet – Flow and Grace med Jessica Clarén hoppade jag över och tog istället en lång dusch följt av en skön stund i bastun innan jag och Fanny begav oss till Kalori för middag innan kvällsminglet med hela gänget från dagen. Efter middagen släppte magontet äntligen och kvällen blev grym! Tills nästa år hoppas jag dock att jag fått ordning på magen och att jag kan vara med och träna lite mer!

Den energin, den glädjen och de människorna! Det var en fantastisk dag (trots magont) och jag ser redan fram emot nästa år!

bbc6

bbc7

bbc1

bbc2

bbc3

bbc5

bbc9

 

Bilderna är lånade från UppochhoppaEftersom jag hade fullt upp med att delta på eventet, träna, lyssna på föreläsare och skaffa nya vänner glömde jag helt bort min egen kamera! På träningsevent.se facebooksida finns ännu fler bilder på den sprudlande träningsglädjen från årets Blogger bootcamp!

 

Efter att precis ha packat upp väskan från helgens bravader är det nu dags att återigen packa väskan för att åka upp till Torsby för lite jobb i veckan. Jag har ett 28-timmarspass tis-ons, och ett 26-timmarspass tos-fre att beta av. Det är sista passen för den här månaden och sen är jag ”ledig” ändå fram till påsk och kan då bara fokusera på mitt eget företag! Wiiieee!

Hoppas ni fått en fin start på dagen vänner!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats